Rodnay Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam wszytskichZostałem szcześliwym posiadaczem Suzi, stąd też wnoszę o przyjęcie mnie do szanownego grona, pozdrawiając przy okazji forumowiczów. Ja również witam nowego posiadacza "Maruderka" i życzę niezapomnianych chwil podczas jazdy. do zobaczenia na trasie,Rodnay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacq64 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witaj Kolego miło, że nas coraz więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marten Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 A dzięki kolegom za przyjęcie, wirtualny kufel wznosze za wasze zdrowie (oby przekuc to na prawdziwy dzwiek :icon_eek:)))) )Moja Maruda jest z 2001, w kolorze czarno czerwonym, wkrotce uzupelnie o zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam wszytskichZostałem szcześliwym posiadaczem Suzi, stąd też wnoszę o przyjęcie mnie do szanownego grona, pozdrawiając przy okazji forumowiczów.jak tak dalej pójdzie to nasz wątek admini przeniosą do Powitalni :flesje:.. no ale jak każe dobry obyczaj witaj Marten i pewnie do zobaczenia wkrótce :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comanche Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 byłem w Borkach, popytałem, pogadałem i wygląda to tak:najbliższe wolne terminy to 9-11 maj albo 30-1 czerwiec.Koszty to ok 50 zł za osobę, nocleg w takim dziwnym pawilonie hotelowym.Obejrzyjcie sobie stronkę i czekam na opinie.www.borki.plJeśli to za późno, to może jakieś inne miejsce zaproponujecie, może coś w pobliżu Warszawki albo gdzieś indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Mnie w zasadzie pasują chyba oba terminy.. no chyba że coś nagłego się wydarzy.. ale nieprzewidywalnymi rzeczami nie będe sie przejmował póki co.. a poza tym, jak powiedział AZAEL JEŚLI ISTNIEJE COŚ CO PRZESZKODZIŁOBY CI W DOTARCIU NA SPOTKANIE - ODRZUĆ TO!!! i tak trzymać :lalag: Edytowane 27 Marca 2008 przez krissF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk1961 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Powiem tak: miejsce piękne, lokale sypialniane super, zaplecze gastronomiczne pewnie czynne do póżna w nocy. Ewangelia w/g AZAELA: JEŚLI ZAISTNIEJE COŚ CO PRZESZKODZIŁOBY DLA MNIE W DOTARCIU NA SPOTKANIE - ODRZUCĘ TO!!! ;) Terminy super ;) , 9-11.05 mam urlop a 30.05-1.06 będę miał urlop choćby co!!! :bigrazz: Edytowane 27 Marca 2008 przez wilk1961 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZSAKUL Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Kurcze Panowie fajnie byłoby się spotkać w tych terminach z Wami wszystkimi o WIELCY :biggrin: bardzo bym chciał. Ja tu obecny najmłodszy w rodzinie JUNIOR ZSAKUL :icon_exclaim: zgłasza swoją obecność w terminie późniejszym, czyli wychodzi na 30 czerwca bieżącego roku :cool: a tymczasem idę odtańczyć taniec słońca :) :cool: :buttrock: co by nam wszystkim było cieplej we wspólnym mArUdZeNiU. Pozdrawiam drodzy koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodnay Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Dla mnie również oba terminy są ok. W takim razie czekam na ostateczną decyzję i lecimy do Borek. pozdrawiam,Rodnay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 http://www.borki.pl/Podstrony/2_camping_c.html Jedziemy tam!!! Zdecydowanie, Chłopy, jedziemy!!! :icon_exclaim: Co do terminów to proponuję w takim razie przełom maja i czerwca. termin mocno odległy więc czasu na przygotowania trochę. bo jak rozumiem program mógłby wyglądać tak... - 30:do 15 zjazd poszczególnych maszynod 16 ognisko i "wieczorek taneczny" :) :flesje: - 1:śniadanko, :cool: cóś na kształt parady po jakimś okolicznym większym mieście :crossy: (Tomaszów maz. najbliżej)do którego trzeba dojechać i to już samo w sobie jest piękne, (5km)pewnie mają tam jakiś rynek gdzie można spożyć jakiś obiadek ( to wie pewnie Comanche :biggrin: ) a po tem smutny czas rozstania... :buttrock: ...i do następnego razu :cool: ... ale ten pawilon sanitarny... Mać! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 http://www.borki.pl/Podstrony/2_camping_c.html Jedziemy tam!!! Zdecydowanie, Chłopy, jedziemy!!! :D Co do terminów to proponuję w takim razie przełom maja i czerwca. termin mocno odległy więc czasu na przygotowania trochę. bo jak rozumiem program mógłby wyglądać tak... - 30:do 15 zjazd poszczególnych maszynod 16 ognisko i "wieczorek taneczny" :flesje: :flesje: - 1:śniadanko, :biggrin: cóś na kształt parady po jakimś okolicznym większym mieście :crossy: (Tomaszów maz. najbliżej)do którego trzeba dojechać i to już samo w sobie jest piękne, (5km)pewnie mają tam jakiś rynek gdzie można spożyć jakiś obiadek ( to wie pewnie Comanche ;) ) a po tem smutny czas rozstania... :banghead: ...i do następnego razu :bigrazz: ... ale ten pawilon sanitarny... Mać! :cool: Podpisuję się pod tymi słowamy "ręcyma i nogymy" ;-).Mi pasują obydwa terminy, więc dostosuję się do ogółu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marten Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Podpisuję się pod tymi słowamy "ręcyma i nogymy" ;-).Mi pasują obydwa terminy, więc dostosuję się do ogółu. To moze jakas check lista? Co by bylo widac kto jest zdecydowany? I jeszcze jedno pytanie, otoz moi koledzy riderzy niestety :D nie jezdza marudkami, stad pytanie w ich imieniu, czy spotkanie zamyka sie dla jedynie slusznej marki i modelu ;) czy wprowadzamy charakter otwarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 otoz moi koledzy riderzy niestety nie jezdza marudkami, stad pytanie w ich imieniu, czy spotkanie zamyka sie dla jedynie slusznej marki i modelu Zastanawiałem się i nad swoimi ( dwoma) kolegami, ale ci jeżdżą Intruderami... i pomyślałem, że do Intruzów to jeszcze może można by się nagiąć :crossy: ... ale nie koniecznie... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comanche Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Panowie, pojawił się dziś duży problem.30 maja mam wyjazd służbowy i nie będzie mnie przez cały weekend.Zabijcie mnie a potem podumajcie o innym terminie.No chyba , że nie da rady, to załatwię wszystko, ale nie przyjadę, a to byłaby porażka !!!.Poza tym tak sobie pomyślałem, że jeśli jedziecie do Częstochowy 20 kwietnia na rozpoczęcie sezonu to tam moglibyśmy się spotkać i coś ustalić ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 otoz moi koledzy riderzy niestety nie jezdza marudkami, stad pytanie w ich imieniu, czy spotkanie zamyka sie dla jedynie slusznej marki i modelu Zastanawiałem się i nad swoimi ( dwoma) kolegami, ale ci jeżdżą Intruderami... i pomyślałem, że do Intruzów to jeszcze może można by się nagiąć :crossy: ... ale nie koniecznie... :crossy: (Ehm.. Ty... Ty... czystej krwi Marudo... może chciaż kawałek trawniczka na support)PozdrowiskoKrzysiekMegi 1.6 Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi