nowytzrdt Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Koles nie porówuj Aprili RX do MX. Ja chodź sam mam DT 125 chętnie zamienił bym sie na RX 125. A TDRka jest na pewno słabsza od RXa. :notworthy: :P Nareszcie ktoś normlanie powiedział :cool:. Wszyscy wiedzą że RX ma więcej koni od TDR ale oczywiście znajdzie sie koleś co mysli inaczej. Nie oszukuj się :D bo TDR ma 26 koni a RX 33 :) chyba kończymy ten temat :D Edytowane 12 Lipca 2007 przez nowytzrdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Teraz jak dzieci będa sie przekrzykiwyac kto ma więcej koni.. powagi panowie powagi... i wrócmy do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 jak któryś jest taki k*rwa mądry to zapraszam żeby się ścignąć bo odkupił ją odemnie mój kolega PUCEK123123, i powiem wam pajace że z nią nawet cagiwa planet po tuningu na 160ccm nie ma szans. Nsr 125 też nie ma szans, jakieś tam aeroxy po tuningach za 6 tys to nawet nie mają co myśleć o wygranej.A skoro wasze tdr tyle nie ida to znaczy że ostre gówna macie i skatowane na śmierć. A jak ktoś dalej nie wierzy to mnie to gówno obchodzi!!!!!!!!!!!Dziecko uważaj jak sie wyrażasz na forum publicznym. I uważaj kogo nazywasz pajacem.Nikt Ci nie uwieży, że jechałeś 150 na zużytym tłoku na tdrce,a jak masz cos do powiedzenia i włączasz sie do dyskusji, a pózniej to ze bajki opowiadasz Cie gowno obchodzi to nie pisz w ogóle. JUPI odlaczylem licznik i moto smiga zajebsicie!!!!!!teraz musze tylko sprawdzic linki zeby licznik dzialal i mi nie odlaczalo:DZ którego roku masz motor? Słyszałem, że nie we wszystkich modelach jest ta blokada przy liczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTesX Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 00r. pytalem sie kumpla mowil ze mam nanometr w liczniku ktory odlacza go po osiagnieciu danej predkosci:) Niestety narazie nie moge sie cieszyc jazda bo przed zawieziem do mechanika moto smigal swietnie potem kiedy mowil ze podniosl zacinal sie przy obrotach 3-5k a jak obnizylem to na 6-7k wiec mysle ze zrobil cos jeszcze z tym gaznikiem bo nie am cudow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi