KUBAR1 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 ja bym sie pochwalil ale zaraz bedzie 10000 postow na temat tego ze motor to cos wyjatkowego o co trzeba dbac piescic itp...!! czego ja nie robie bo mam to w dupie!....skad ten "tajemniczy mit o zajebistosci gs 500- jako idealny motor na poczatek" bo co chwile o tym sie tu czyta???????????????????????????? wytlumaczy mi ktos? he??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszak Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 jakie jest palanie tego motorka? jak czytałem po internatach i po forach to: przy jeździe szybkiej ponad 5lśrednio 4,5przy 80-90 kmh (5-6 tyś obrotów) spalanie wynosi 3.5 prawda to? bo wiecie, ja mam zajoba na spalanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Moje Gratulacje!!!Oby moto Ci długo służyło. Wizualnie idealne, mam nadzieję, że mechanicznie też. Życzę szerokiej drogi :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ja też dołączam się do gratulacji i oby Ci moto dobrze służyło :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek85 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 dobry wybor ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Kolor świetny. Na tym pierwszym zdjęciu wygląda na tle tego muru jak w barwach maskujących. ;) Specjalnie tak to pstryknąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 :D ;) :clap: GRATULACJE :clap: :clap: :clap: moto ładne więc życze bezawaryjnej i przyjemnej jazdy i oby zawsze było wachy pod korek!dobry wybór!! :clap: Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Chyba jedno z ładniejszych malowań tego modelu. Już jeden znany mi forumowicz ma identyczne malowanie ale w troszke gorszym stanie wizualnym;)Pzdr i miłego śmigania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi