Wiertara Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Siema Już od dawna się przymierzam do kupna crossa. Interesują mnie tylko 4T. Cały czas zbieram kasę na coś porządnego, ale znalazłem sprzęt znacznie tańszy od średniej. Czy coś z nim jest nie tak??? Nie bardzo znam się na crossach i nie wiem na co patrzeć. Może ktoś mi doradzi czy ten sprzęt jest warty zainteresowania. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M457362 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zwroc uwage na :- luzy: kol, glowki ramy, tylniego i przedniego zawiesznia- motor musi chodzic czystko, nic nie powinno szelescic czy stukac.- jak sie zagrzeje to sprawdz czy trzyma wolne obroty Wiecej poszukaj w innych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Eee... Ja bym szukał coś innego, a pozatym to jest wałek na roczniku. 400 były produkowane do 00 roku. Później zaczęto robić 426... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 To będzie rocznik ok.'99 i denerwuje mnie jak ktoś przed sprzedaniem maluje ramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 No właśnie z tym rocznikiem też mi coś się nie zgadzało... Bo z tych samych roczników były właśnie 426 i 400. Ogólnie już rok szukam jakiegoś 4T, ale dla mnie są strasznie drogie. 2T już na pewno nie kupie ze względu na awaryjność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Jak 4T kupisz używane to się możesz zdziwić awaryjnościa :icon_question: Jak patrysz na awaryjność to nie crossowke, ewentualnie nową lub zadbaną o dużej pojemności (4,5 4T/2,5 2T). A ta yz to rok 99, wiec lipa. W 00 byly juz yz 426 i WR 400, Pozdro Edytowane 26 Czerwca 2007 przez zielorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jak 4T kupisz używane to się możesz zdziwić awaryjnościa :banghead: Jak patrysz na awaryjność to nie crossowke, ewentualnie nową lub zadbaną o dużej pojemności (4,5 4T/2,5 2T). A ta yz to rok 99, wiec lipa. W 00 byly juz yz 426 i WR 400,Pozdro No na pewno będzie mniej awaryjne od 2T, które psują się po prostu na okrągło. Znajomy ma Huskę 410 TC, zmienia w czasie olej, robi wszystko co trzeba i nie psuje się, wszystko elegancko chodzi. No i jeszcze to rozwijanie mocy przez 2T na ulicy nie denerwuje mnie tak jak w terenie. Te wszystkie czynniki skłaniają mnie jednak ku 4T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanpts Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Nie chce zakladac nowego tematu wiec podlacze sie pod ten. Co sadzicie o tym motocyklu?? http://moto.allegro.pl/item209675836_ktm_l..._supermoto.html Wydaje sie niezla oferta, pewnie jeszcze cos da sie zejsc z ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti_dg Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Nie chce zakladac nowego tematu wiec podlacze sie pod ten. Co sadzicie o tym motocyklu?? http://moto.allegro.pl/item209675836_ktm_l..._supermoto.htmlWydaje sie niezla oferta, pewnie jeszcze cos da sie zejsc z ceny. Motor mojego kolegi. Silnik jest naprawde po remoncie, w ogole nie jezdzony, bo zanim go kumpel odebral od mechanika, mial wypadek na innym moto i do tej pory siedzi w domu z polamanymi nogami. Podjedz, zobacz i ocen. Duza zaleta to kola supermoto, ktore mysle, ze 2tys moglbys bez problemu sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Tak po fotkach to ciężko się ocenia moto, a tak prawde mówiąc to okazji w cenie nie ma co szukać, przy tego rodzaju motocyklach ważny jest stan maszyny, a jak nam już odpowiada to wtedy patrzymy czy nas na niego stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam!!! Mam takie pytanko czy idzie jakos zmniejszyć moc takiej WR/YZ 400 ewentualnie WR/YZF 426jest to mozliwe?? Nie wiem np. poprzez zmiane gażnika na mniejszy lub zdławienie jakoś wydechu :icon_eek: jestem na etapie szukania nowej maszyny strasznie na palilem sie na 250 w czteropaku jedna nie idzie znalesc nic ponizej 10k :lapad: z gory dzieki za odpowiedzi :crossy: :crossy: Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez damian-kmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi