Buber Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Polecam, Bardzo dobra lektura. Wydaje mi sie że nawet lepsza od hougha - bo on to głównie o wielkich turystykach, a tutaj jest o winklach.Oczywiście (niestey) inglisz. http://www.sharebigfile.com/file/188891/Sp...niques-pdf.html Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Dzięki, wygląda naprawdę super. Ja polecam też Twist of the wrist II - myślę, że te dwie książki się dobrze uzupełniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Dobra książka, pdf bardzo dobrze zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 jak to sciagnac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 na dole znajduje sie kod, wpisujemy go w pole obok i klikamy submit. nastepnie czekamy ok 30sek po czym pokaze nam sie przycisk download. that's all folks :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi