MłodyWilk22 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Wiatm!!!Zamierzam kupić Hayabuse i tak sobie szukam i szukam :icon_eek:Na allegro znalałzem atrakcyjną ofertę: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=201930458 2001r. z xenonami za 20 tys zł. Myśle, ze cena jest super :) Motocykl ma złote lagi... i to mnie zastanawia... Czy nie było coś kombinowane???Bo w rzadnej innej nie widziełm tego??? W których modelach były montowane złote lagi???A może ktoś ogladał ten motocykl albo coś wie na ten temat???Z góry wielkie dzięki!!!PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zlote byly od 2003.To moto jest kombinowane bo wszystko ma z 2003 a rok 2001....Chyba dalej wyjasniac nie trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 A co ma jeszcze z 2003r.? Żeby tak wiedzieć na przyszłość... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Np. sonde lambda (poza wersjami USA),czarne tarcza a nie zlote,zlote zaciski a nie czarne,chromowane rury przed tlumikami a nie czarne no i malowanie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 A skąd wiesz, ze ma sonde lambda :biggrin:??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Swietna cena = potezny dzwon.Jeszcze do tego nie doszedles ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 A skąd wiesz, ze ma sonde lambda :)???Generalnie napisalem ze wszystkie haye od 2003 maja sonde.A Ty widze ze dalej nie mozesz sie domyslec co probuje Ci zasugerowac :banghead: Sprzet jest na 99% szczepiony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Nie no spoko, wiem ze jest kombinowana i już jej nie chce nawet oglądać...Ale zbieram informacje co do następnych :banghead: Mam jeszcze jedno pytanie?Bo w sumie uprałem sie już na busę na wtrysku, ale czy faktycznie jest taka spora róznica między gaxnikami a wtryskiem???Miał ktoś okazję testowac taka i taką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Nie no spoko, wiem ze jest kombinowana i już jej nie chce nawet oglądać...Ale zbieram informacje co do następnych :) Mam jeszcze jedno pytanie?Bo w sumie uprałem sie już na busę na wtrysku, ale czy faktycznie jest taka spora róznica między gaxnikami a wtryskiem???Miał ktoś okazję testowac taka i taką???Ty faktycznie nie wiesz nic o Busie :icon_eek: Hayabusa zawsze byla na wtrysku!! Nigdy nie bylo gaznikowej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Tu masz co nie co o HAYCE:::http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56426,3139372.html Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ty faktycznie nie wiesz nic o Busie ;) Hayabusa zawsze byla na wtrysku!! Nigdy nie bylo gaznikowej!! Zawsze była na wtrysku??!! To naprawde coś mi sie pomieszało...Co do artykułów to już sie ich naczytałem... Wiem, że w 2001 miała poprawiony stelaż i napinacz łanuszka rozrządu... No i myślałem, ze dostała wtrysk :P I dlatego uparłem sie na model 2001 :P Powiedzcie mi teraz co jeszcze było zmienione w tym modelu 2001 i czy faktycznie lepiej kupić własnie od 2001 i młodsze??Wiem jeszcze , ze model 2001 ma pompkę w zbiorniku doprowadzajaca paliwo do ukladu wtryskowegoCzy jesli kupie np 99r. z niemiec zadbaną to mimo chorób wieku młodzienczego nie bede miał z nią problemów??? Z góry wielkie dzieki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zawsze była na wtrysku??!! To naprawde coś mi sie pomieszało... Chyba z CBR 1100 XX "sie pomieszało" Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Tak siwydr pomyliło mi się z XX :banghead:To pomóżcie mi jeszcze troszkę...Mam do kupienia Hayabuse z niemiec od pana 53 lata :) Ma jeszcze intrudera i to nim więcej jeździ...Rok 99, przejechane 27 kkm.Problem w tym, że gość nic nie wiedział o tej aukcji serwisowej i motocykl ma aluminiowy stelaż(jeździł sam więc nic sie nie działo) i do rozrządu też nie zaglądał bo wszystko jest oki... I teraz moje pytanie: ile mnie bedzie kosztował stelaż żeliwny??? Coś widze, ze ciezko go dostać...I druga sprawa: jesli nie dochodzą rzadne szmery i szumy z rozrządu to czy jednak warto wymienić ten napinacz??? Jesli tak to wystarczy sam napinacz czy już wtedy cały rozrząd. Ile to mnie może kosztować??? I czy, aby wymienic sam napinacz to duzo grzebania ma mechanik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Jaki zeliwny stelaz??? Stalowy!!!A co do napinacza jak jest wszystko OK to nie trzeba wymieniac.A jak trzeba to duzo roboty mechanik nie ma :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 No to pewnie ją wezme ;)Ciekawe tylko ile taki stelarz bedzie kosztował ;)Bo gość jeździł sam a ja znowu większość wyjazdów to bagaże i oczywiście ukochany plecaczek ;) Także szkoda by mi było go zgubuć:icon_razz: Więc nie ma co ryzykowac :clap: Dzięki za pomoc, pozdrawiam :icon_exclaim: Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi