Bartas Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Imprezka 1 klasa, jutro wrzuce fotki. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Witam ale miałam kaca w niedziele. Przesadziłam. Wiedziałam że tak się skończy. Ideał dosięgnął bruku. Mam nadzieję że się dobrze bawiliście. Kurcze jak ciężko w pracy dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Dołączam sie do podziękowań :biggrin: Impreza taka :D pozdrawiam Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Impreza super !! Ci co nie byli niech zaluja, szkoda ze Yano sie nie pojawil i nie ustalilismy tych naszych spotkan torunskich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Witam,fajnie, ze sie udalo...byscie pokazali pare zdjec nieobecnym... pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Lepiej bez fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Witam,lepiej nie lepiej ale chetnie bym zoabczyl co mnie ominelo...tak na nauczke...zeby tego bledu nie popelnic po raz kolejny i jak jest impreza to byc ! pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 wlasnie ja tez chetnie popatrzei nastepnym razem zamiast do pracy na imprezie zawitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) ekipa dobra -a jak......nie pamiętasz odwoziliśmy Kinie :biggrin: my odwoziliśmy Kinge ;) :icon_eek: ;) a mojej Tenery ktoś nie widział :) bo nie mogę jej znaleźć w garażu ;) Edytowane 15 Października 2007 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 my odwoziliśmy Kinge :icon_eek: :banghead: :banghead:a mojej Tenery ktoś nie widział :icon_question: bo nie mogę jej znaleźć w garażu :icon_eek: no chyba odwoziliśmy(tak mi sie wydaje) a tenere pewnie ktoś sie nie bał i za......bał ps musze zmienic avatar i podpis :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 To w końcu się dokonała mototransakcja wiązana? Wiroś, przecież Ty i tak bidną ST przechlałeś....Bartez, komornik na nią wlezie zaraz. Pytanie tylko, czy odjedzie ? :crossy: p.s.gratulacje tak mimo wszystko ;) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 no chyba odwoziliśmy(tak mi sie wydaje) a tenere pewnie ktoś sie nie bał i za......bał ps musze zmienic avatar i podpis :icon_mrgreen:to zmieniłes jednak moto..teraz leśny ludek.. błoto..sosenki..fajna sprawa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Nie tylko Bartez przeskakuje na enduraka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 uuu to juz na paradach nie bedzia palil kapcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 uuu to juz na paradach nie bedzia palil kapcia? sie naucze sie :bigrazz: a foty fajne tylko im dalsze zdjęcia to każdy jakiś dziwny sie robił....... :wink: ps a z imprezy najbardziej podobały mi sie nowe okulary Tomka :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi