Buła Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) witam,tak jak w temacie,czy posiada ktos instrukcje do tego motocykla po polsku,bo po angilesku mam ale chciałbym po polsku. Edytowane 18 Czerwca 2007 przez Buła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 oj chyba takowej nie ma :icon_mrgreen: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 jezeli to prawda ze takiej nie ma to lipa bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 nie ma serwisowek po polsku i pewnie jeszcze dlugo nie bedzie dopooki polska sie nie rozwinie. Mamy zbyt maly rynek aby oplacalo sie produkowac ksiazki w ojczystym jezyku u nas. Jezyki w jakich znajdziesz manuale to Hiszpanski,Portugalski,Niemiecki,Falandzki,Wloski,Angielski i Francuski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Trzeba sie uczyć jezyków i tyle :) Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Trzeba sie uczyć jezyków i tyle :crossy: Pawelna to wychodzi,hehe,ale z drugiej strony to az szkoda gadac.żeby nie było ksiazki w naszym jezyku. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) na to wychodzi,hehe,ale z drugiej strony to az szkoda gadac.żeby nie było ksiazki w naszym jezyku. :buttrock: a w jakiej masz wersji tą serwisówkę? :banghead: bo 99% w tym kraju to tzw. wersje elektroniczne, czyli coś za co użytkownik nie dał złotówki - w tym również autorowi. kto więc i za co miałby przetłumaczyć techniczny tekst, w oryginale angielskim (clymer, hynes) kosztujący po stokilkadziesiąt zeta, żeby po miesiącu krążyło to-to w kserach i skanach bez grosza zapłaty dla niego? to nie jest niczyja zła wola - to ekonomia... i specyfika naszego złodziejskiego kraju (nawiązuję do innego wątku, w którym autor przyznał się, że malując (sic!) serwis motocyklowy *ukradł* leżące płyty z serwisówkami)nie ma więc i jeszcze przez jakiś czas (raczej długi) nie będziejsz Edytowane 20 Czerwca 2007 przez jeszua Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 mam po angielsku,sciagnieta z Vfr.oc.pl myslałem ze ma ktos po polsku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 mam po angielsku,sciagnieta z Vfr.oc.pl myslałem ze ma ktos po polsku Nikt nie ma bo taka nigdy nie ujzala swiatla dziennego, chyba ze ktos sobie sam w domu przetlumaczyl - Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi