wr0na Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 awful. przewin temat. podalem odpowiedni paragraf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatajacek Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja tez bym sie wkur@#$ gdbym wysadzal kogos z samochodu a ktos by mi sie wcisnal z prawej storny i rozwalil drzwi. Co jak co ale w miescie, w korkach wyprzedzanie z prawej to glupota!!! Troche wyobrazni. Sami pewnie nie raz kogos wypuszczaliscie z samchodu na swiatlach itp. Tak ludzie robia i nie wazne czy to zgodne z przepisami bo wazniejsze jest zdowie, ktore mozna stracic w takim zdarzeniu.Ps. Co najmniej chora jest ta solidarnosc motocyklitow. zupe;nie jak u lekarzy. Jak popelni blad to nikt nie oznajmi, ze tak bylo. Mimo, ze odskonale o tym wiedza. o wiesz co? a ja stale widze wyprzedzanie z prawej przez motor lub (czesciej) skuter i nawet sie posunac potrafia. to oni normalni inaczej sa czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Szramer, grunt że Ci się nic wielkiego nie stało, motur sobie odgruzujesz i będzie git.A może byś z jakimś adwokatem pogadał? W Polsce współwina to podstawa do domagania się 50% kasy, może w jusej jest podobnie. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi