michal_dh Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Pare dni temu stalem sie posiadaczem ktm`a exc 300 :flesje: Co prawda mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia no ale mysle ze juz moge sie pochwalic :D Moc ma potezna a zawieche super :biggrin: Gonilem po niego az pod Łodz ale mysle ze bylo warto :bigrazz: Pozdrawiam i daje Fotki: http://bikepics.com/members/michaldh/94300exc/ Edytowane 15 Czerwca 2007 przez michal_dh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
africashox Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Gratki piekna maszyna :) Gumowych drzew :]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 gratki :icon_arrow: p.s. ale sie najebale :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 :icon_arrow: gratki :icon_arrow: na pewno ma duza moc to przeciez trzysetka w 2T wiec musi jezdzic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Gratulacje :bigrazz: .... uważaj na siebie :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Gratulacje. Ktm 300 to naprawde potwór i trzeba uważać z gazem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 GrAty :icon_rolleyes: :lapad: ps. uważaj na siebie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Elegancki Crosik :icon_mrgreen: Myślę ze będzie się sprawował i mam nadzieje ze Cię nigdy nie zawiedzie :lapad: Gratuluje i pozdrawiam :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 gumowych drzew xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Elegancki Crosik ;) Myślę ze będzie się sprawował i mam nadzieje ze Cię nigdy nie zawiedzie :crossy: Gratuluje i pozdrawiam :buttrock:To nie cross :flesje: tylko hard enduro mysl co piszesz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 (edytowane) To nie cross :smile: tylko hard enduro mysl co piszesz ;) No no w tym temacie to jest znaczące czy to Cross czy hard enduro - naprawde.Dobrze ze jest ktoś taki jak ty i pilnuje i poprawia tak nie rozważnych ludzi. :smile: A Tobie miśiu juz gratulowałem :bigrazz:Ale jeszcze raz tak przy wszystkich :clap: :clap: Edytowane 16 Czerwca 2007 przez miclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Mi gość proponował tego EXC 300 w zamian za moją byłą już XL600R. Ale odpuściłem sobie. Coś masz jeszcze do zrobienia w moto, poza sprzęgiełkiem kopniaka, czy jak to było napisane w aukcji? Cena 5 000 zł czy coś taniej się udało? :icon_question: pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 (edytowane) Taniej sie udalo :) I to nie bylo zadne sprzegielko tylko po prostu mala sprezynka ktora sie urwala, rezbralem silnik zrobilem to i moto juz pali od kopa :) Jeszcze pare poprawek i bedzie git :) PS. bede na siebie uwazal :) No i dzieki wszystki za mile slowa :) Edytowane 16 Czerwca 2007 przez michal_dh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 GrAtKi :) wysokich lotów :) Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi