Skiba_gpz Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) witam jak wyzej,zastanawiam sie nad tym filtrem bo nigdzie k&n nie moge dostac, zamowilem w sklepie czekam 2 miechy, w innych nie maja do ace'aw salonie yamahy maja wlasnie bmc z tym ze jest drozszy, k&n 31 funty, bmc 40 ma to ktos z was, bo szczerze mowiac pierwszy raz sie spotkalem z ta nazwapozdro Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Skiba_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Te sprzedawane u nas w kraju są gówno warte. Kilka sztuk dedykowanych do CBR600/900RR nie pasowało dokładnie do obudowy filtra a silnik uzyskiwał ewidentnie mniejszą moc niż na filtrze oryginalnym. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Mam takowy w GSX-R. Wykonanie perfekcyjne ("leży" dużo lepiej niż K&N który kiedyś miałem), osiągi bardzo dobre. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 temat odswieżam- czy do czyszczenia i nasączania filtrow BMC można użyć środka K&N ? Materiał filtrów na pierwszy rzut oka jest taki sam. W swojej lalce mam K&N i mam tez te wszystkie "cpecyfiki", a kilka dni temu zobaczłyme że kumpel w swojej cbr 600 (f2) ma filterek BMC i padł pomysł abym mu go umył :). Da rade??? Pozdro Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Tak możesz używać. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 bmc posiadam w 600rr/zx10r/r1 kazde z nich jeszcze dziala :icon_razz: zawsze decyduje sie cena w wyborze miedzy bmc, a kn :icon_mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi