black pearl Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 hej, chce zainstalowac crash pady w mojej gszastanawiam sie, czy "podziurawic" owiewki, czy je poprostu sciagnac i pozostawic naked?macie jakies doswiadczenia/przemyslenia ;) ? bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 użyj opcji "szukaj" - był już taki temat :buttrock:i sprawdzaj na przyszłość. gros pytań powtarza się co jakiś czas...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) hej, chce zainstalowac crash pady w mojej gszastanawiam sie, czy "podziurawic" owiewki, czy je poprostu sciagnac i pozostawic naked?macie jakies doswiadczenia/przemyslenia :buttrock: ? bpZalezy jak ci sie bardziej podoba, z owiewkami czy bez :buttrock:. To ty jezdzisz swoim motorem, nie my. Zrob tak zeby TOBIE sie podobalo :buttrock: Edytowane 13 Czerwca 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black pearl Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 poszukam, dzieki wizualnie spoko, ale praktycznie? bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Praktycznie tez spoko :notworthy:. Przeciez padow nie instaluje sie tylko dla ozdoby. One spelniaja konkretna funkcje. Generalnie jesli chcesz zostawic owiewki to jestes zdana tylko na pady. Wizualnie wyglada to bardzo fajnie chociaz to kwestia gustu, ale mi sie podoba. Tych dziur w owiewkach nawet nie bedzie widac jesli zrobi sie to w profesjonalny sposob. A jesli zastanawiasz sie nad zdjeciem owiewek to mozesz tez pomyslec nad gmolami. Ale jak zdejmiesz owiewki to zostanie ci typowy niczym nie wyrozniajacy sie GS. I trzeba jeszcze bedzie kombinowac z lampa. Ja bym zostawil owiewki. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black pearl Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 dzieki, faktycznie calosc wyglada niezle i szkoda tego rozmontowywac - to tyle jesli chodzi o wygladpoczytalam troche wczoraj na forum o padach i kurcze jestem coraz bardziej za :biggrin: pozdarwiambp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 poczytalam troche wczoraj na forum o padach i kurcze jestem coraz bardziej za Się polecam jakby cuś... :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Browarny daj jakiś namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 0609691282Wpadnij zobaczyć jakby cuś Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black pearl Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 hej, Browarny :D dzieki serdeczniemysle jednak, ze bede szukala czegos kolo Poznaniafakt, znalazlam w jakis starszych postach Twoje namiary bede pamietala :) bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi