pognia Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Mam nadzieje, że pogoda dopisze i nie będzie lał deszcz. W Polanowie od lat zawsze świeci słońce. Mam nadzieję, że tak też będzie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Mam nadzieje, że pogoda dopisze i nie będzie lał deszcz. W Polanowie od lat zawsze świeci słońce. Mam nadzieję, że tak też będzie w tym roku.Ale masz problemy :biggrin: Ja czekam na pierścienie.Mają przyjść jutro po południu.Będę miał nockę na złożenie silnika, bo wyjazd w piątek rano.O sprawdzeniu , regulacjach i docieraniu to nawet nie wspominam :) Z doświadczenia wiem, że najlepsze zloty to takie na które jechałem na moto z świeżą farbą i świeżym silikonem :biggrin: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek123 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Ale masz problemy :icon_razz: Ja czekam na pierścienie.Mają przyjść jutro po południu.Będę miał nockę na złożenie silnika, bo wyjazd w piątek rano.O sprawdzeniu , regulacjach i docieraniu to nawet nie wspominam :) Z doświadczenia wiem, że najlepsze zloty to takie na które jechałem na moto z świeżą farbą i świeżym silikonem :icon_razz: Pozdrawiam. przeżywalem to samo gdy ganialem junakiemm ruskiem, ale to bylo lata temu. Piekne czasy. Nocka spedzona w slamsie i nastepnego dnia na zlot. Wlasnie to byly zloty w Polanowie, a wlasiciwie jeszcze w Kregu i Pekaninie. Ach wzruszyłem się, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Ale masz problemy :) Ja czekam na pierścienie.Mają przyjść jutro po południu.Będę miał nockę na złożenie silnika, bo wyjazd w piątek rano.O sprawdzeniu , regulacjach i docieraniu to nawet nie wspominam :) Z doświadczenia wiem, że najlepsze zloty to takie na które jechałem na moto z świeżą farbą i świeżym silikonem :crossy: Pozdrawiam.przeżywalem to samo gdy ganialem junakiemm ruskiem, ale to bylo lata temu. Piekne czasy. Nocka spedzona w slamsie i nastepnego dnia na zlot. Wlasnie to byly zloty w Polanowie, a wlasiciwie jeszcze w Kregu i Pekaninie. Ach wzruszyłem się,Kup starego GS i będziesz miał jak dawniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek123 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 kupilem iza wlasnie go robie, ale do POlanowa nie dam rady - nie ma opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 kupilem iza wlasnie go robie, ale do POlanowa nie dam rady - nie ma opcjiJanek123 kup iza 49 supre maszyna :P dawaj na POLANÓW to inpra KULTOWA (Mam trochę gratów)za parę :crossy: :flesje: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pognia Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Ty to Green tylko bys w palnik i w palnik :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon predkosci Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 coz pogoda zapowiada sie raczej nieciekawa ale jade od 3 lat se obiecywalem a w tym roku moze byc to moj ostatni zlocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 A co sie z Toba dzieje ze moze to byc twoj ostatni zlocik ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 mówisz że jedziemy Demon :flesje: w taką pogodę walić 300 kilosów? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Ty to Green tylko bys w palnik i w palnik :DA jak na zlocie po robocie :flesje:i co robic tylko w palnik :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 I deszcz wychujał nas z zlotu. Szkoda może w przyszłym roku sie uda. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 No pogoda fatalna. Nie mam zamiaru kisnąć ciagle w namiocie w ktorym dodatkowo bedzie woda :/. Przerabiałem takie zloty w poprzednich latach i juz mi wystarczy. Ja czekam do soboty moze cos sie poprawi to wtedy polece na jedną nocke - lepszy rydz niż nic :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek123 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 s*am na ten deszcz wlasnie poakuje sie na moto. W dupie z nim, moze zmokne, ale mam sie zamiar przy tym dobrze bawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 siedze w pracy a za oknem mam główną droge na Polanów od strony Piły ... cisza za oknem, gdzie ci motórzyści? :clap: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi