witson Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Tadeusz Blazusiak wygrał !!!!! The toughest motorcycle Offroad race crowned a new king today: Tadeuz Blazusiak from Poland reached the finish line of the Red Bull Hare Scramble in a sensational 1:29, 48 hoursGRATULACJE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 :biggrin: A jakim sprzętem jechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) JAAAAAAA PIER...!!! :D :lalag: :lalag: ale jaja!! Ja zawsze mówiłem ze Tadek jak by siadł na enduro to by zmiazdzył czołówkę świata :biggrin: Kiedyś jak jechalismy trase enduro większą grupą ludzi ja wybiłem sie na szytrowej prostej na przód. Jechałem na 125 na KTMie na 6 biegu juz na maxa po czym patrze w lewo a tam Tadek na tylnym kole patrząc sie na mnie wyprzedził mnie :wink: on tego pewnie nawet nie pamięta ale ja tego chyba nigdy nie zapomne bo zbaraniałem na maxa. Tan gosc na EXC 250 robił na skałach to samo co na trialu bez większego trudu.BRAWO BŁAZUSIAK!!! KRAKÓW GÓRĄ!!!!!!!!!!!! http://www.tblazusiak.pl/ a tu jak go nakręciłem na gasgas na Krakowskim torze w Bodzowie Edytowane 11 Czerwca 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf_go Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 :biggrin: A jakim sprzętem jechał? gasgas gs 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witson Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Jechał na KTM EXC 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 chyba jechał dr 350 lub dt 80 :biggrin: gratulacje :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 można gdzieś sciagnąc relacje z Erzberga? Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Gratulacje :icon_mrgreen: :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Super wiadomość :icon_mrgreen: Polak potrafi ;) To teraz trzeba go pooglądać na mistrzostwach świata w trialu. Myślenice (okolice krakowa) impreza odbedzie się 07- 08. lipiec 2007. Gratki :D :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 z bezposredniej telefonicznej relacji wiem od kumpla co dobobrze zna Błazusiaka ze najpierw miał jechac na gasgas ale potem zapytał sie organizatorów czy moze sobie trase na trialu przejechac. Jak wszyscy zobaczyli jak mega turbo i łatwo mu to poszło to dyrektor KTMa podszedł do niego i zaproponował mu ze da mu motocykl i pełen serwis i (chyba wszystko opłaci ale to nie jest pewne) ale zeby tylko jechał na EXC 250 :icon_mrgreen: no i pojechał i wygrał mając 2 min przewagi nad 2 miejscem :) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witson Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Tak KTM był pożyczony o czym można przeczytać na stronie rajdu, drugie miejsce "przyjechało" 6 minut później. Czekamy na więcej szczegółów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Pastrna ma teraz od kogo się uczyć :rolleyes: Bardzo fajna informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 heh polak potrafi chcialem zamiescic to info ale juz ktos mnie uprzedzil ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 fajnie ze wygral wreszcie jakies osiagniecia polskiej ekipy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Tak KTM był pożyczony o czym można przeczytać na stronie rajdu, drugie miejsce "przyjechało" 6 minut później. hehe no wiadomo ze mu tego KTMa na zawsze nie dali tylko na ten jeden start :icon_razz: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi