Gość Visuz Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Może ktoś się orientuje gdzie można kupić w nie dużej ilości folię oblaskową dobrej jakości (taką jaką nalepiają na znaki drogowe)?Szukałem w necie ale znalazłem tylko oferty od metra kwadratowego w górę, a nie potrzebuję aż tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Podejdź do jakiejkolwiek firmy reklamowej co ma ploter i tnie folie - na ogół mają juz zaczęty arkusz i coś ci pewnie sprzedadzą. Ja sobie tak u kumpla zrobiłem odlbaskowe oczka na tył kasku. Teraz mam oczy dookoła głowy... :smile: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 poszukaj tamatow odnosnie odbalskow na felgi - tam przewijal sie link do goscia co takie cos robi - tj odblaskowe paski na felge - mysle ze gdybys sie z gosciem skontaktowal to indywidulanie szlo by sie dogadac co do twojej potrzeby. gosc rowniez wystawia sie na bazarach (przynajmniej na tym w chorzowie/katowicach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Spytaj w sklepiku z materiałami na reklamy itp. na Mogilskiej - jadąc od ronda mogilskiego to po lewej str. zaraz za Polfą. Mają tam różne dziwactwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 http://www.grafnet.krakow.pl/ link do sklepu o ktorym mowilem w poprzednim poscie... swoja droga mase tego jest jak na googlu wpisalem naklejki odblaskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ja kupiłem folie odblaskową używana przy produkcji znaków, właśnie w sklepie sprzedającym artykuły dla firm zajmujących się reklamami (17zł/mkw). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi