Dziki_YZF Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Witam!Kupiłem moto z niemiec i mam już przegląd , tłumaczenie i wczoraj złożyłem papiery do urzędu skarbowego i moje pytanie czy mogę w poniedziałek iść rejestrować moto jak jeszcze nie mam papieru z urzędu skarbowego? Zapłaciłem już te 160 pln i teraz tylko czekam aż mi oddadzą jakiś papier a u mnie w urzędzie trwa to tydzień... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 iść możesz. tylko zgodnie z przepisami nic nie załatwisz. przynajmniej wg mojego stanu wiedzy (zawsze przy rejestracji sprawdzali mi - dotychczas - kwitek z us)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 rejestrowałem niedawno i niestety bez vat25 sie nie dało, u mnie też tydzień i ani godziny mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Tez potwierdzam ze bez vat25 nie zalatwisz nic. Tez musialem czekac a ze nie mialem NIPu to musialem czekac 2 tygodnie. :icon_twisted: Oczywiscie nie wytrzymalem i jezdzilem bez papierow ale w grupie w srodku jakby co :wink: A juz naprawiles fazera do stanu jezdnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi