Marcin SF Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 bez paniki do 19:30 minimum będziemy atakować Tesco :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Z przykroscia informuje, ze nie podpisze sie w liscie obecnosci :notworthy:Z braku transportu i wielu innych powodow nie przybede :notworthy: a mialo byc tak pieknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 kurcze szkoda, że nie mogę wpaść... sesja, a z chęcią bym wreszcie poznał szanownych forumowiczów ;) Nie sciemniaj kolego, bo wwczoraj bylem na przyzbie na :flesje: i takich jak Ty sesyjnych studentow to caly lokal byl balujacych :notworthy: koniec spamu Panowie! ;) w związku z obawiami pogodowymi i nformuję, że ja będe na pewno z nadzieją, że jednak nas deszcz nie przegoni. liczę, że nie zostawicie mnie tam samej :> a jakby miało padać, to zawsze można wymyślić na poczekaniu inną opcję, prawda? no! to do wieczora! jak juz Cie poinformowalem telefonicznie :icon_razz: a Twoja poczta zapisala wiadomosc :notworthy: ja bende :flesje: Marcinek blisko mieszka i ma fajną lodówkę :>do wieczora!!! No to mamy problem z glowy !!! :notworthy: bez paniki do 19:30 minimum będziemy atakować Tesco :) Czyli jednak robicie zakupy w Tesco ?? :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 jestem za zbiorka pod tesco i zakupami w delikatesach i nie watpie ze jakos Was przekonamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Dzięki za fajne aczkolwiek krótkie spotkanko. Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja posmażyćkiełbę w Waszym gronie a i pifffka/wódeczki się napić :icon_mrgreen: Pees. Kto wymyślił pierszeństwo dla skręcających w lewo doTesco... Wpierdzielił bym się na mesia, bo tak zapinałem za Rebelem.Ufff... udało się... kolejny raz. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 no i kto robi najlepsze ogniska na świecie? :D :D :D :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Wpierdzielił bym się na mesia, bo tak zapinałem za Rebelem.Rebel był? PS: ledwo wyhamowałem przed tą ścieżką... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 dzieki za wspaniale spotkanie! troche dziwnie na forumowym ognisku spotkac sasiada zza sciany!!!!! pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 było super, do niedzieli postaram sie wkleić foty. trzeba zrobić wyraźny przedział, między ogniskiem (nie bierzemy motocykli) a zlotem (bierzemy motocykle), choć było naprawde fajnie pooglądać wasze motocyle, to wolał bym na ognisku z wami wypić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 a spalil ktos laczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 no i kto robi najlepsze ogniska na świecie? :icon_rolleyes: :lapad: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: wiadomo ze Ty !!!! :buttrock: :clap: Trzeba bylo jednek zostac do konca ...............My walczylismy "do odcinki " :icon_mrgreen: dzieki bardzo wszystkim poznanym ludeczkom :notworthy: za naprawde zaj*** spotkanko, wypite wspolnie pifo i nie tylko :wink: i zobaczenie swoich mordek !!!Bylo gites !!! Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Podobało mi sie, jedno z lepszych ognisk :icon_rolleyes: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 dzieki za wspaniale spotkanie!troche dziwnie na forumowym ognisku spotkac sasiada zza sciany!!!!!pozdrawiam wszystkich!tak... to bylo dobre jak zobaczyli siebie nawzajem... kopary im opadly :icon_eek: było super, do niedzieli postaram sie wkleić foty.trzeba zrobić wyraźny przedział, między ogniskiem (nie bierzemy motocykli) a zlotem (bierzemy motocykle), choć było naprawde fajnie pooglądać wasze motocyle, to wolał bym na ognisku z wami wypić :crossy:Racja... ale mimo to bylo bardzo fajnie... milo jest miec z jednej strony ognicho, w lapie kielbache w bule, w drugiej lapie piwo i jeszcze popatrzec na ladne sprzety... :buttrock: Dziekuje za bardzo udane spotkanie! Fajnie bylo poznac kolejne osoby z forum!Juz nie wspomne o wspolnym wypiciu :banghead:...Kurna... jak ten melanz sie nazywal co pilismy z kielonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Kurna... jak ten melanz sie nazywal co pilismy z kielonka?Listek wrocil z flaszka na ognisko? :buttrock: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Melanz jak by sie nie nazywal to kopal, moja pani byla trzezwa, chwile z wami posiedziala i juz jej sie jezyk poplatal hehe bylo swietnie, dziekuje, Asiu, za swietne ognisko, masz zielone swiatlo na wiecej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi