wr0na Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Asiu moja droga... no jasne ze wymyslil.. w koncu to moj sąsiad!przywiózł taką flaszeczkę że Marcin się jeszcze drugiego dnia uśmiechał :crossy: PS. jak ktoś się gniewa za komentarz to zawsze mogę usunąć.części osób nie poznałem, bo przyjechały poźniej.. ale mam nadzieje że będzie pokój :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Olsen, a co bylo zlego w miejscowce?jak dla mnie nie ma lepszej.piatek. metro do 3am. Owszem, bliskość metra stanowi niezaprzeczalną (i chyba jedyną) zaletę tej miejscówki. Niestety sama okolica jest, mówiąc delikatnie, mało przytulna, zwłaszcza po zmroku, już nawet nie chodzi mi o to, że nie da się w pełni legalnie dojechać, tylko o to, że w pobliżu tej ścieżki rowerowej, którą się dojeżdża, lubią kręcić się różne podejrzane indywidua. Niemniej jednak przełamałem się i przyjechałem, co prawda z pewnym opóźnieniem. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 WitamJeśli chodzi o zmrożonego Heinekena to nie ma sprawy Asiu za zorganizowanie ogniska należało Ci się. Jeśli chodzi o temat flaszki to pogadam z ojcem i postaram się załatwić coś jeszcze, na powtórkę będę przygotowany. Sąsiad (Wrona) następnym razem pijesz z nami a nie "nie pije bo mam jazdy" A jeszcze jedna sprawa dzięki wam wszystkim bardzo za miłe ognisko za smaczną kiełbaskę i całkiem niezłe wino.Belgu, Mariola, Marcin, Majkelpl i reszta miłych ludzi dzięki jeszcze raz.Pozdrawiam Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 A listek myslal, myslal i ...................... wymyslil :buttrock: Przyjazn polsko-angielska zostala umocowana malym co nieco ;) i fajnie bylo.Jeszcze raz dziekuje wszystkim co sie stawili, nowo poznanym osobiscie i spoznionym trzem motocyklistom :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 zdjęcia super, komentarze jeszcze lepsze :buttrock: (a Listek w końcu coś wymyślił?)a w ogóle to się chciałam zapytać o której się impreza skończyła? :flesje: Eee... ja wiem ktora byla? cos okolo 1.00 czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 tak tak ty to napewno pamiętasz która była Belgu, przyznaj się że Ci kobieta powiedziała o której się skończyło he he he. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 w pobliżu tej ścieżki rowerowej, którą się dojeżdża, lubią kręcić się różne podejrzane indywidua. dziwnym trafem tylko Ty na takowe trafiasz... :lalag: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 tak tak ty to napewno pamiętasz która była Belgu, przyznaj się że Ci kobieta powiedziałao której się skończyło he he he. eno... pamietam dobrze.... i pamietam jeszcze jazde metrem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Oczywiście jak ktoś chce na płytkę w najwyższej jakości to możemy się dogadać. Pozdróweczka Oczywiście ja jestem chętny na płytkę z ogniska jak też ze spotkania z dzieciakami na Białołęce. Czekam na sygnał i cenę :) :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 tak tak ty to napewno pamiętasz która była Belgu, przyznaj się że Ci kobieta powiedziała o której się skończyło he he he. Piotr byl w o tyle dobrej sytuacji ze jeszcze mial mnie z drugiej strony :bigrazz: :buttrock: eno... pamietam dobrze.... i pamietam jeszcze jazde metrem :) Ja pamietam jeszcze jakies infomacje o uroczystosci w czerwcu w przyszlym roku :D :( Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Oczywiście ja jestem chętny na płytkę z ogniska jak też ze spotkania z dzieciakami na Białołęce. Czekam na sygnał i cenę ;);) mam już kilka zamówień jutro po południu zabieram się za nagrywanie płytek cena kiedyś przy okazji :evil: tylko zielone :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Marcin a na tej płytce będzie więcej zdjęć niż te co wrzuciłeś wcześniej - tak to rozumiem. Więc jak byś miał płytkę to przez sąsiada podaj będe wdzięczny. Pozdrawiam Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 z wypowiedzi widzę, że spotkanie udało się całkiem nieźle :icon_exclaim:eh wszystko przez te studia ...następnym razem napewno się stawię!! przynajmniej na fotach was zobaczyłem :icon_question: pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Piotr byl w o tyle dobrej sytuacji ze jeszcze mial mnie z drugiej stronyEeej ... ja lubie tylko kobitki jakby co! Ja pamietam jeszcze jakies infomacje o uroczystosci w czerwcu w przyszlym rokuNo popatrz... a ja o ty mzapomnialem :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Eeej ... ja lubie tylko kobitki jakby co!No popatrz... a ja o tym zapomnialem :) Ad.1 ja tez ................ na szczescie ;) Ad.2 plany zaczynaja byc na szeroka skale robione, aby stawic sie w danym dniu tam gdzie trzeba i zrobic to co trzeba :clap: :biggrin: A tak w ogole ............... to melduje sie juz w jUKeju :bigrazz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi