Aśka Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 dzień dobry :banghead: co Wy na to, żeby oblać drugi dzień lata piwkiem przy ognisku? :buttrock: pogoda już raczej nie powinna nam spłatać psikusa, forum mam nadzieję, że tym razem nie padnie z tej okazji :crossy: do rzeczy-proponuję piątek 22 czerwca jak zwykle na kabatach, spotkanie o 19 pod tesco. ktoś chętny? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 łaj not Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Cholera, chyba nie dam rady :buttrock: p.s. Może coś wykombinuje i wpadne :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Cholera, chyba nie dam rady :buttrock: p.s. Może coś wykombinuje i wpadne :banghead: Klaudiusz, w każdej sferze życia tak czesto nie dajesz rady? :banghead: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Ja ujmę to bardziej optymistycznie: Postaram się dać rade :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Klaudiusz, w każdej sferze życia tak czesto nie dajesz rady? :crossy:Podpierdole cie zaraz za spam :buttrock: p.s. A tak poważnie to 22-gi to jest koniec roku szkolnego i dzieciaki wywoże na Wakacje :banghead: No ale może coś wykombinuje w tek kwestii :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Dobre podejscie, od razu konczy sie szkola i Klaudiusz pozbywa sie bachorow :buttrock: SZACUN ! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 dobre ognisko nie jest zle!!! ja sie pisze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Z checia bym przyjechal z tym, ze nie wiem jak z praca i jak z noclegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Mam nadzieję, że nic mi nie wypadnie... ... i wreszcie się z Wami spotkam :biggrin: Obserwuję wątek. Dodaję go do obserwowanych aukcji... hehehe :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) Podpierdole cie zaraz za spam :D Klaudio, czy Ci się przypadkiem fora nie pomieszały :) :biggrin: :crossy: Edytowane 7 Czerwca 2007 przez Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 dzień dobry :D do rzeczy-proponuję piątek 22 czerwca jak zwykle na kabatach, spotkanie o 19 pod tesco. ktoś chętny? :D Asiuniu, dziewczynko, a nie mozna by tak tydzien wczesniej ???Tak 15-16 czerwca ? :biggrin: Akurat bede w Polsce i bylaby okazja zobaczyc Wasze mordki :crossy: I to jeszcze na Ursynowie :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Kurcze, chętnie bym się podłączył ale od 15 czerwca jadę dookoła Polski i w tym dniu powinienen być gdzieś na Mazurach. Niemniej jednak życzę miłej zabawy i wypijcie za mnie browarka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek251 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 ...to moze tez sie dolacze-z warszawy nie znam nikogo kto smiga to fajnie by bylo kogos poznac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Własnie, to może by tak 15 czerwca? lepszy termin a nie do 22 czekac.... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi