czaju3 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Elo potzrebuje adres jakiegos sklepu gdzie kupie oringi do amortyzatora. Chodzi o tekie male od regulacji.... to bardzo pilne wiec bardzo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Podłączam sie do tematu, potrzebuje oringu do tłoczka pompki hamulcowej Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 W Piastowie przy ul.Warszawskiej był sklep z artykułami gumowymi. Wybór spory różnych typów uszczelnień. Ja tam dobrałem do pompy hamulcowej simmeringi zamiast uszczelek oryginalnych, trzeba znać wymiary. Jadąc od Ursusa, po prawej za przejazdem kolejowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Na ul. Wał Miedzeszyński (?) jest sklep z rożnymi rzeczami do spraw pnematyki i ciśnienia. Mają tam duzy wybór o-ringów, zaopatruję się tam i zawsze cos mi dobiorą. Trzeba tuz przed końcem dwupasmówki (jadąc od centrum skręcić na równoległą drogę po prawj stronie (np. przy Neckermanie), sklep to niewielki pawilon przy placu sprzedającym kostkę brukową i handlem rowerami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Elo potzrebuje adres jakiegos sklepu gdzie kupie oringi do amortyzatora. Chodzi o tekie male od regulacji.... to bardzo pilne wiec bardzo prosze o pomoc Witam >>> Puławska na wysokości Dolnej >>> sklep z art gumowymi Ul Terespolska ( łożyska oringi zimeringi )Piastów - Warszawska nr ???? nie znam ( firmowy sklep z art gumowymi super zaopatrzony )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 http://www.ggtrading.pl/glowna.htm Ja tu zawsze sie zaopatruję, miła obsługa i prawie zawsze dostaje to co chcę. Ceny normalne. ul. Łopuszańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi