mati27d Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 113 ah napewno nie bedzie mial co najwyzej 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morador Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 a czy istnieje taka mozliwosc, ze to sprzegielko rozrusznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bykoo11 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 a czy istnieje taka mozliwosc, ze to sprzegielko rozrusznika?Wtedy rozrusznik by się ślizgał i nie kręcił wałem. A z tego co pisze kolega kręci dość szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_turek Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 to nie będzie wima sprzegiełka rozrusznik normalnie kręci tak jak powinien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bykoo11 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 A sprawdzałeś czy jest iskra tak jak pisałem na początku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_turek Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 ok jutro sprawdze iskre i rozrusznik to odpisze mam jeszcze pytanie jakiej srednicy dysze powinny być c gazniku bo mam chyba nie oryginalne może ktos wie ???????????? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek251 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 sprawdz jaki masz akumulator powinien byc 12v 12ah, rozbierz rozrusznik i oblukaj w jakim stanie sa szczotki, a przy okazji ile ci pali moto i ile wyciaga na max? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_turek Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 akumulator ma oznaczenie 12n-12-4a1 a ile idzie jeszcze nie patrzyłem mam drugi silnik taki sam tylko że młodszy i gdy dziś rano przełożyłem zapłon z drugiego silnika to normalnie zapala z rozrusznika co wy na to ???????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bykoo11 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 A co dokładnie przełożyłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_turek Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 przełożyłe stojan alternatora koło magnesowe i impulsator to jest wszystko razem i nie da sie rozdzielic to znaczy koło da sie oddzielic ale stojan i impulsator nie a ma ktos z was może stary łańcuch może być po wymianie od jakiejś hondy pow 250 cm3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi