Dziki_YZF Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Made in prosto z Chin czyli krótko mówiąc gówno jakich mało. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 ja bym tego nie kupił na pierwszy rzyt oka widac ze do wymiany jest przedni blotnik i szprychy sa cale zerdzewiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_fighter_I Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Dzięki za pomoc. Już wiem co to za motor. Jest to jakiś ATV SWEDEN SILVERSTONE 125http://www.duo-quatro-moto.pl/motocykle/moped50.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 nazw jest wiele tego gów.... http://www.moto-magnus.com.pl/?id=10&sg=39& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Heh 50ccm i 4t.... Nie dziwne ze mocy ma kolo 3 koni :/ POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Nazw jest wiele bo co importer to nazwa. Tak samo jak z chińskimi skuterami, każdy importer nadaje mu nazwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Badziewie :D przypomina mi to skutery z reala za 3500 zł ( * NIE KUPUJ TEGO * ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Heh 50ccm i 4t.... Nie dziwne ze mocy ma kolo 3 koni :/ POZDROmoim zdaniem jedna wielka pomylka jezdzilem kiedys 125 w 4t i wydawalo mi sie ze wcale nie ruszylem z miejsca a co dopiero to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi