Pompka Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ja tez już w domu. KM Gryf odwalił dobrą robotę. Zlocik 1 klasa. Tylko pogoda nie dopisała - mogło padać trochę wiecej (może jakiś grad czy coś).... Poznałem DZIADa i Jancownika (ale Ty chlopie miałes mocne wejście kumpel jeszcze w niedziele był zły :icon_razz: ), poza tym był Olsen - wariat wyjechał ze zlotu w środku nocy.Poza tym była kupa znajomych i ogólnie wesoła imprezka (zwłaszcza w piatek :icon_mrgreen: ). Pompka ma fajny motocykl i szelmowską fizjonomię :lapad: O co chodzi z tą fizjonomią? :lapad: Rozumiem, ze mogłes być zaskoczony moim strojem w sobotę przed południem ale fizjonomia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 o rany byl Olsen i Dziadu niezawodna ekipa z Borek :icon_mrgreen: szkoda ze sie nie zlapalismy napewno jakies tanie winoko bysmy wysiorbali ;) niedlugo jakas relacje foto ze zlotu pokaze :) splem od czwartku po 3-4 godziny ale mi sie podobalo :) Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Dźwiedziu, nawet się z Toba przywitałem ale nie pamiętasz :icon_mrgreen: Pompka, spójrz w lustro i sam szczerze przyznaj, że jesteś szelma :) a Twoja sobotnia kreacja specjalnie nie zrobiła na mnie wrażenia, w końcu to zlot. Sam pomykałem mało przytomny w bokserkach i zabłoconych buciorach motocyklowych :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Nie wiem czy puszczanie faceta samego to był dobry pomysłNa pewno lepszy niż trzymanie go na smyczy. :) poza tym był Olsen - wariat wyjechał ze zlotu w środku nocy.Bo ja tak mam. :icon_mrgreen: niedlugo jakas relacje foto ze zlotu pokaze :) Czekamy na fotorelację z niecierpliwością. PS Gdzieś mi tam przemknąłeś w tłumie, ale do Ciebie nie dotarłem. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puenta Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Dźwiedziu, nawet się z Toba przywitałem ale nie pamiętasz :icon_mrgreen: Pompka, spójrz w lustro i sam szczerze przyznaj, że jesteś szelma :) a Twoja sobotnia kreacja specjalnie nie zrobiła na mnie wrażenia, w końcu to zlot. Sam pomykałem mało przytomny w bokserkach i zabłoconych buciorach motocyklowych :)Ja juz nic nie pwiem, ze o mnie to nikt nie pamieta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Pamięta, i pamięta również, ze miałas dużo pracy w ten łikęt, natomiast Ty moja droga chyba nie pamiętasz, że tacy czy inni nie wożą pasażerów z różnych względów :icon_mrgreen: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puenta Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Dlatego ja z takimi czy innymi nie rozmawiam :icon_mrgreen:) Poza tym dla chcacego nic trudnego.... Edytowane 24 Czerwca 2007 przez Puenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 No impreza napewno udana :) zresztą jak co roku :biggrin: popełniłem parę fotek, jak znajdę chwilę to wrzucę, ale nastawiłem się chyba na portret i nie bardzo się to nadaje... zobaczymy.. coś się wybierze... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Bylem w sobote.... bylo calkiem milo... szkoda, ze ulewa zwalila sie z nieba wtedyale z drugiej strony mozna bylo popatrzec na pare osob w tym jedna dziewoje taplajacychsie w blotku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 szacun jak byk dla organizatorów. :)zlot pierwsza klasa, wybawiłem się naprawdę wspaniale. trochę źle ustawiona scena, bo stało się pod górkę, :notworthy: ale poza tym zaje*ście.... za rok będziemy na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Też dojechałem (w piątek ok.18.30), zrobiłem małe 430 km. Z Forumowców poznałem Rogera-Wściekłego Łosia. Zlot niezły, było sporo plusów - koncerty (zwłaszcza sekstet męsko-damski), śpiewy uczestników na scenie, tani browar, ciekawe miejsce; o niedociągnięciach nie wspomnę, bo często są niezależne od organizatora. Zabawa w błotku rzeczywiście super, było na co popatrzeć. Pozdrowienia dla "Gryfa". Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycy Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 - też chcialbym wszystkim podziekowac za to ze byliscie i za to ze zabawa byla przednia :D bo bez Was wspołtworzacych impreze nie bylo by tak ciekawie .... :D :D - pozdrawiam i do zobaczenia na trasie :D Pozdrawiam MycyK.M. Gryfwww.gryf.riders.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycy Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 - foty autorstwa Niedzwiadka z VII Gryfparty 2007 są juz dostępne do wglądu na stronie klubowejwww.gryf.riders.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi