kivi Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Czyżby jesienna frustracja Cię dopadła ? Najwyraźniej... Jeśli nie możesz sobie poradzić w dyskusji to po prostu jej nie prowadź Potrafię prowadzić merytoryczną dyskusję-jednak muszę mieć partnera do niej. Ogólnie cenię ludzi, którzy mają coś do powiedzenia i mówią, ale jeszcze bardziej cenię tych, którzy nie mają nic do powiedzenia i o tym nie mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 (edytowane) buehehe.. A powiesz, mistrzu, dlaczemu łaj? Dlatego że wyższy profil opony łatwiej odprowadza wodę utrudniając wystąpienie aquaplanningu, poniał ? P.S. Zajrzyj tutaj - http://www.opony.com.pl/artykul/profil-opo...ofilowe/?id=104 Potrafię prowadzić merytoryczną dyskusję-jednak muszę mieć partnera do niej. Ogólnie cenię ludzi, którzy mają coś do powiedzenia i mówią, ale jeszcze bardziej cenię tych, którzy nie mają nic do powiedzenia i o tym nie mówią. Jeśli za merytoryczną dyskusję ze swojej strony uważasz ubolewanie nad zlikwidowaniem hopki w kontrze do tego że zginął tam człowiek to mogę Ci tylko współczuć poziomu tej merytoryczności, bo o ile pamiętam nie było innych dyskusji między nami. Wychodzi też na to że aby sprostać własnym wymaganiom powinieneś zapisać się na jakieś milczące forum, gdzie wszyscy żeby zapunktować w Twojej ocenie na wszelki wypadek nie będą się odzywać, wiesz, żebyś ich bardziej cenił... Śmiech przez łzy po prostu, reasumując - nie chce mi się z Tobą gadać. EOT. Edytowane 1 Października 2010 przez Hero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dlatego że wyższy profil opony łatwiej odprowadza wodę utrudniając wystąpienie aquaplanningu, poniał ? Naprawdę uważasz, że to profil opony odprowadza wodę? Znasz jeszcze jakieś rewelacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dlatego że wyższy profil opony łatwiej odprowadza wodę utrudniając wystąpienie aquaplanningu, poniał ? P.S. Zajrzyj tutaj - http://www.opony.com.pl/artykul/profil-opo...ofilowe/?id=104 Nie żebym ja młody gówniarz zwracał komuś uwagę ale wg mnie profil nie ma nic do rzeczy tylko jak ktoś wcześniej wspomniał szerokość... :cool: A to ze opony niskoprofilowe sa zazwyczaj szersze to druga sprawa. Oto cytat z artykułu wyżej "Przy większej powierzchni kontaktu opony z podłożem, również więcej wody należy spod opony usunąć." Z tego wynika ze chodzi tylko i wyłącznie o szerokość opony a to ze większość osób mających opony niskoprofilowe zakłada szersze coby byl lepszy "tjuning" wizualny to odrębny aspekt :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dlatego że wyższy profil opony łatwiej odprowadza wodę utrudniając wystąpienie aquaplanningu, poniał ? P.S. Zajrzyj tutaj - http://www.opony.com.pl/artykul/profil-opo...ofilowe/?id=104 Mam nadzieje, że to tylko chwilowe zaćmienie lub kiepski żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) Ehh, zapatrzyłem się na niskoprofilowe i zamiast bieżnik wpisałem profil, nie ma się czym tak podniecać. Edytowane 2 Października 2010 przez Hero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Ehh, zapatrzyłem się na niskoprofilowe i zamiast bieżnik wpisałem profil, nie ma się czym tak podniecać. Wybacz, ale rewelacje z Auto-Świata mnie już nie podniecają. Nie mam już 15 lat od jakiegoś czasu. Szkoda, że pomyłka-myślałem że powstała jakaś nowa teoria, za podważanie której można dostać po ryju na najbliższych światłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radko Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 jeśli chodzi o tą hopę w wawie, to jak powiedzenie polskie głosi: mądry polak po szkodzie. Bo skoro każdy warszawiak wiedział o tym niebezpiecznym miejscu to czemu tego nie zlikwidowali wcześniej?? nie byłoby chociaż powodów do dyskusji to temat chyba trochę schodzi na lewy pas... odnośnie tematu jazdy w deszczu to troche mi przeszkadza brak wycieraczki w kasku :banghead: a tak na poważanie to nienawidzę, gdy mnie ciężarówki ochlapują brudną wodą spod kół...wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcadiush Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 To żeby nie było, że schodzi w złą stronę, to stwierdzę, że jakieś BMW mnie wczoraj zaskoczyło ;) Ruszam sobie wczoraj dynamicznie od świateł, patrze w lusterko, a tu coś czarnego się trzyma.. No to stwierdzam, że nie będę taki kiepski i ogień, prawie czerwone pole, zmieniam bieg, a ten mi odjeżdża :P Odpuściłem, minąłem sobie go grzecznie na światłach jak przyblokowały go 2 samochody i tylko pomachałem na pożegnanie :] Cytuj Człowiek człowiekowi motocyklistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 miesiąc wstecz wracam z Czewy w kierunku Wawy... od świateł spod MaCa wystartowała za mną biała A8, jak tylko przed nami zrobiło się pusto to ogień na maxa, do 280 jechaliśmy równo, mi obroty się juz kończyły przy 290 chłopak w A8 pooooszedł... :) no cóż czasami lytr to za mało na prostej :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) Wybacz, ale rewelacje z Auto-Świata mnie już nie podniecają. Nie mam już 15 lat od jakiegoś czasu. Szkoda, że pomyłka-myślałem że powstała jakaś nowa teoria, za podważanie której można dostać po ryju na najbliższych światłach. Zachowujesz się właśnie jakbyś miał 15 lat, jak masz codziennie zły dzień to może wybierz się do psychoanalityka zamiast wylewać swoją frustrację tutaj... Edytowane 2 Października 2010 przez Hero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radko Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 oj daj spokój, po to jest forum, żeby każdy mógł sie wypowiedzieć... po dzisiejszej przejażdżce jest miło, bo kilka samochodzików ustępowało mi miejsca. na światłach wyminąłem cały korek i nawet zmieściłem się jako pierwszy:) jedno autko wyprzedziło mnie na pasie w rossoszycy, ale to przez to że patrzyłem ilu grzybiarzy jest, hehe. był happy tylko przez chwile, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Byłoby fajnie gdyby jeszcze się trochę utrzymała ta słoneczna pogoda, przynajmniej przyjemnie się lata. Ja po dzisiejszym śmiganiu odfajkowałem zółtą Corvettę i nowe M5 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Zachowujesz się właśnie jakbyś miał 15 lat, jak masz codziennie zły dzień to może wybierz się do psychoanalityka zamiast wylewać swoją frustrację tutaj... Polecam słownik-zobacz co oznacza słowo frustracja i zobacz do kogo ona bardziej pasuje i dlaczego. Podobno nie chciało Ci sie juz gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 (edytowane) Jestem przekonany że piszesz te swoje "merytoryczne" posty głównie po to żeby nabijać licznik - bo naprawdę nic z nich nie wynika. Szkoda czasu na dyskusje z Tobą. Edytowane 3 Października 2010 przez Hero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi