Ruleś Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 http://www.webchapter.futuro.info.pl/modul...order=1&thold=0 fajne tylko chyba pokazywanie takich znakow wymaga umiejetnosci z rodzaju cyrkowych szczegolnie przy wiekszych predkosciach :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Dla mnie jest to nie realne :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Dla mnie jest to nie realne :biggrin: Yano ale któryś element myślisz że jest nie realny, czy wszystko i to co w linkach i to co ja napisałem :biggrin: Ja myslę że sporo da się zrealizować, oczywiśnie nie przy 140 ;) bo wtedy to już faktycznie nie ma czasu na znakiPzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Yano ale któryś element myślisz że jest nie realny, czy wszystko i to co w linkach i to co ja napisałem :icon_biggrin: Ja myslę że sporo da się zrealizować, oczywiśnie nie przy 140 :icon_razz: bo wtedy to już faktycznie nie ma czasu na znakiPzdr Myślę tak,prowadzący,ok dwóch blokuje przejazd ok,z tyłu najmocniejszy motocykl i dobry kierowca ok,to jest bezpieczne ale znaki pokazujące zbiornik itp. nie mają prawa bytu :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ja tez uwazam ze znaki nie sa potrzebne. Jesli jeden odpala silnik to wiadomo ze nie po to aby zrobic postoj a ja do tego czytalem na forum ze taki znak palcem to ostrzezenie motocyklisty z naprzeciwka przed policja !Jak sie jedzie w szeregu na koniach to znaki sa bardziej przydatne bo latwiej rekoma wymachiwac a nie ma kierunkowskazow czy swiatel stopu. Takie znaki moga byc jedynie dobre dla pedantycznej parady przez miasto kiedy to sie jedzie wolno i na pokaz. Na scigaczu ciezar opiera sie na rekach i dawanie precyzyjnych znakow byloby trudne - trzeba by puszczac kierownice i siadac prosto co nie zawsze jest bezpieczna - zwalszcza przy normalnej*predkosci ______________Objaśnienia* sr. 80 km/15 mni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Czy ktoś wie czy w tym roku Suzuki też będzie organizować szkolenia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Czy ktoś wie czy w tym roku Suzuki też będzie organizować szkolenia :buttrock: nic nie wiem ale raczej napewno bo jest to coroczna cykliczna akcja suzuki, polecam sledzic www.suzuki.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Pewnie teraz zalujesz ze wybrales honde a nie GSXR 1300 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 nic nie wiem ale raczej napewno bo jest to coroczna cykliczna akcja suzuki, polecam sledzic www.suzuki.com.plno sprawdzę, myslałem że ktoś może już coś wie, ale chyba gadali że już ma nie być albo mi się pomyliło :icon_razz: Pewnie teraz zalujesz ze wybrales honde a nie GSXR 1300 :biggrin: a jakoś nie żałuje na razie :) poza tym wiem że w zeszłym roku nie byli restrykcyjni co do marki motocykla na którym się przyjechało, zresztą jestem klientem serwisu Suzuki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 a w tamtym roku, kiedy było organizowane szkolenie,w kwietniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 a w tamtym roku, kiedy było organizowane szkolenie,w kwietniu?? oj nie to bylo pozniej pamietam ze byl skwar jak na patelni - czy to nie byl maj albo czerwiec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 oj nie to bylo pozniej pamietam ze byl skwar jak na patelni - czy to nie byl maj albo czerwiec?? Przestań pić,to był maj 23 i byłem ubrany komplet,co prawda słonko paliło,w środku też bo miałem kaca. :icon_mrgreen: :P :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Przestań pić,to był maj 23 i byłem ubrany komplet,co prawda słonko paliło,w środku też bo miałem kaca. :lalag: ;) :icon_eek: hahaha nie ma co napoje wyskokowe zawsze i wszedzie :biggrin: ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 No to kiedy jakieś szkolonko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Co do SMS w Toruniu: http://www.suzuki-moto.pl/page.php?id=aktu...402_moto_szkola i wejśc w harmonogram. 17.05.15.06.19.07. Są też inne miasta przecież.....:icon_razz: Pierwszy, majowy termin jest już całkowicie obstawiony. Z zasady w szkoleniu bierze udział 8 osób, ale kto chce, niech próbuje sie kontaktować z Wilmatem. Zawsze kto może zrezygnować. Zawsze może być dodatkowa osoba więcej :biggrin: Warto pamiętac, że naczelna zasada - "dla posiadaczy motocykli Suzuki". Są wyjątki, owszem, z różnych powodów. Znam takie wyjątki z autopsji. Chodzi generalnie o to, że szkolenia są dofinansowywane, i te 70 zeta, które się płaci to symboliczna kwota. Resztę wykłada Suzuki, nie ma więc co się dziwić, że takie zasady. Temat juz tu był poruszany - ja powiem tylko od siebie, że brałam udział w poprzedniej edycji - WARTO. pozdrawiam:)))) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi