ernestZL Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 oglądal ktos fakty dzisiaj? co sadzicie o tym reportarzu? Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 oglądal ktos fakty dzisiaj? co sadzicie o tym reportarzu? Ja ogladałem, ale nie całe,a o którym reportazu piszesz???? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 ten ze sezon motocyklowy sie zaczal i ze znowu na ulice wyjechala banda "zabujcow" na motocyklach Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemon Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Reportaż był jak zwykle tendencyjny, chociaż w pierwszych słowach powiedzieli, że prawdziwi motocykliści odcinają się od "szaleńców" pędzących przez miasto 200km/h. Każdy z nas będzie inaczej osądzał takie komentarze, jak ten z TVN, bo każdy z nas czerpie przyjemność z jazdy na moto na swój sposób. Ja osobiście na motorze wolę poruszać się "majestatycznie: niż na kole, a i jadąc puszką już nie raz w głowę się stukałem widząc co niektórzy, zwłaszcza na szlifierkach wyprawiają na zatłoczonych miejskich ulicach, czy na osiedlach pełnych dzieciaków... Fakt faktem chwały motocyklistom ten reportaż niestety nie przyniesie :notworthy: Cytuj Człowiek wolny idzie do nieba taką drogą, jaka mu się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 no co ty?? nie wiem jak mi to umkneło , a ogladałem prawie całe fakty. Ws umie to i tak nic nie straciłem bo i tak takie reportaze to ja ciepłym moczem zlewam. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 racjatemat jak co sezon niema co sie rozpisywac bo w tym temacie bylo juz wszystko powiedzianepozdro Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capon Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) No w sumie chyba każdy z Nas leje ciepłym moczem, ale tu chodzi o to jak nas postrzegają inni (nie tylko użytkownicy dróg). Na całe szczęście mochery nie oglądają "satanistycznej" stacji TVN :notworthy:. Wracając do reportażu. Też uważam, że był tendencyjny. I jeszcze wypowiedź "pana" policjanta, jeżdżącego moto z radarem: JESZCZE NIKT NIGDY MI NIE UCIEKŁ. Zgadzam się jedynie z Lemonem, na temat odcinania się motocyklistów od szaleńców bez wyobraźni. Reszta - do bani i same głupoty. Edytowane 29 Maja 2007 przez capon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornas Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Ja tez to oglądałemniech lepiej więcej idiotów w samochodach pokazują a nie panowie nakręcą reportaż o motorkach bo ładnie wyglądają i przykuwaja uwagę widzówPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 ale za to pokazali dwie fajne maszyny hehe... oby dwie zolte... podoba mi sie ten gsx-r... 750? ta cebra tez fojna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeremy61 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) oglądal ktos fakty dzisiaj? co sadzicie o tym reportarzu? jakby ktos chcial posluchac tych bzdur Reportarz Edytowane 30 Maja 2007 przez jeremy61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 tytuł im się udał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Nalzey teraz zapytac jaki przykład daje nam policjant ktory jezdzi na motocyklu w krótkiej koszuli... :buttrock: :bigrazz: z predkoscia ponad 200km/h... poprostu banda debili... jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Też uważam że reportaż jest tendencyjny ale przynajmniej padło to jedno zdanie: "prawdziwi motocykliści odcinają się od szaleńców" .. Może w końcu do kogoś dotrze że nie wszyscy motocykliści zasuwają po mieście na jednym kole... Szkoda tylko że nie pokazują częściej w telewizji tych "prawdziwych" motocyklistów, ale wynika to z tego że ludzie pragną sensacji a TV pokazuje to co ma dużą oglądalność. Najgorsze jest to że po obejrzeniu takiego materiału znajdzie się kilku debili, którzy wpadną na pomysł żeby wyeliminować jakiegoś "szaleńca" na motocyklu i przysłużyć się społeczeństwu (np ten debil w ciężarówce otwierający drzwi, albo kierowca, który zepchnął ostatnio motocyklistę na latarnię) :banghead: Jeśli chodzi natomiast o policję to bardzo dobrze że zabrali się za kontrole motocyklistów, bo gdy widzę jak niektórzy jeżdżą po mieście to się zaczynam zastanawiać skąd się biorą tacy idioci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Szkoda gadać. Reportaż jak co roku :clap: :banghead: Też by pojeździli pewnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finlandia Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Ciężko sie dziwić takim reakcjom, jak sie widzi co robią czasami małolaty bez wyobraźni na publicznych drogach...ale... Reportaż jak najbardziej tendencyjny, bo to bardziej działa na wyobraźnię widzów niż kolejka "zabójców" do stacji krwiodawstwa albo wizyta "szaleńców" w domu dziecka (chociaż chwała reporterom, którzy właśnie takie obrazki z naszego motocyklowego zycia przemycają w TV lub w prasie). Dziwi mnie tylko, że Kamil Durczok, ktory sam jeździ motocyklem powstrzymał się od jakiegokolwiek komentarza mogącego zrównoważyć wydźwięk tego felietonu. A po tym co zobaczyli ludziska w TV może być tylko jedna reakcja: "BANDYCI MOTOCYKLIŚCI". Moim zdaniem nie popisał sie kolega Durczok, ale cóż...business is business... jak mawiają w szołłłbiznesie. Pozdrawiam wszystkich, którzy używają w swoich motocyklach także przedniego koła (przynajmniej czasami) :banghead: Błażej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi