abmax Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Mam taki problem mam ogara 200 i podczaś jednej z dłuszy wypraw (30 km) ułamał mi się pedał hamulca i teraz musze hamować przednim czy ktoś moze wie gdzie taki pedał mozna kupić albo moze któś ma taki pedał :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2003 W sklepie motoryzacyjnym z czesciami do motorowod 8 do 30 zl (zalezy jaki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abmax Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2003 ale w jakim umnie w miejscowosci jest jeden sklep ale tam ich niema a moze znasz jakiś sklep internetowy w kturym są takie pedaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2003 nie wiem dokladnie czy sa pedaly ale sa tam czesci a wiec moze i pedal bedzie http://www.wilmat.torun.com.pl/ --------upload 13NIndeks Nazwa J.M. % VAT Cena #2 netto Cena #2 brutto Uwagi RO4201|DZWIGNIA cham.,NOZNEGO ROMET |szt.|22.0%| 16,39 | 20,00 | To ze stronki tam sobie zamow. Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2003 hm.... Sochaczew - nie masz blisko do wawki czasem ? bujnij sie autobusem do jakiegos miasta blisko albo popatrz na szrotach czy gdzies.... na pewno cos bedzie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abmax Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2003 mam blisko do wawki ok 60 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 A nie prościej wziąć i zespawać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 abmax na jakiej ulicy mieszkasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abmax Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 rafcio31 mieszkam ok 6 km od sochaczewa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 w zelazowce,? na mostka? w mokasie? w dzieglewie? w chodakowie? na plecewicach? w brochowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi