motoeliza Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Nie i pewnie dlatego zmarzłam.Następnym razem przed wyjazdem zgłoszę się po rękawiczki do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam, Trzymam Cie za slowo :icon_twisted: Pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Coś nie bardzo tu przyjmujecie nowych :buttrock: a szkoda...No ale cóż, do zobaczonka gdzieś na trasie :buttrock: Ps. A tutaj o rękawiczkach to niby na temat?? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Coś nie bardzo tu przyjmujecie nowych ;) a szkoda...No ale cóż, do zobaczonka gdzieś na trasie :wink: Ps. A tutaj o rękawiczkach to niby na temat?? :icon_twisted: Dlaczego tak sądzisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 przywitałam się po powrocie z trasy Szczecin Toruń a jeśli idzie o rekawiczki to nie jesteś w temacie więc nie komentuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 jeśli idzie o rekawiczki to nie jesteś w temacie więc nie komentujmotyla noga, ale powiało chłodem :lapad: moze ja też w tym momencie za dużo napisałem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Witam,Rekawiczki dobra rzecz - warto miec cieple ;) wszyscy to wiedza..ja z Eliza szczegolnie ;)) Przyjmujemy nowych motorzystow chetnie... a jeszcze jak zaglada do nas dziewczyna na 2oo to achow i ochow nie ma konca wierz mi na slowo...jak tylko spotkamy sie na zywo potwierdze :( Pozdrawiam,Alexp.s. szczegolnie cieplo studentki historii byle i obecne :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 WITAM WSZYSTKICH!Miło będzie soie pogawędzić w deszczowe dni, a w słneczne spotkać się i pośmigać :D Mam nadzieję, że spotkamy się w ten weekend w Zbicznie. POZDRAWIAM WSZYSTKICH I DO ZOBACZENIA P.S.I tak pewnie do tego czasu coś napiszę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Wiecie co ta pogoda mnie dobija. Na szczęście weekend mam zajęty jadę odwiedzić Asię do Katowic. Niestety nie hondzią. a zapomniałam co sądzicie o gs 500 bo mam zamiar kupić na przyszły sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navi24 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów :). Mam na imię Piotr , śmigam na czerwonej Hondzie 1000 rr. Na tym forum jestem od niedawna , pogoda nie dopisuje więc częściej zaglądam do internetu. Zauważyłem że w Toruniu pojawiło się sporo nowych motocykli , z drugiej strony wykruszyło się wielu, od czasu mojego pierwszego moto tj.czarna SV650S może ktoś z was mnie pamięta. Forum to fajna sprawa , zwłaszcza na te deszczowe dni :icon_mrgreen: Aha , mój znak rozpoznawczy tablica rejestracyjna CO ZAMOC :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witaj Piotr :icon_mrgreen:Piekny sprzet..mam nadzieje, ze sie zobaczymy gdzies w okolicy.Do zobaczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów :evil:. Mam na imię Piotr , śmigam na czerwonej Hondzie 1000 rr. Na tym forum jestem od niedawna , pogoda nie dopisuje więc częściej zaglądam do internetu. Zauważyłem że w Toruniu pojawiło się sporo nowych motocykli , z drugiej strony wykruszyło się wielu, od czasu mojego pierwszego moto tj.czarna SV650S może ktoś z was mnie pamięta. Forum to fajna sprawa , zwłaszcza na te deszczowe dni :icon_evil: Aha , mój znak rozpoznawczy tablica rejestracyjna CO ZAMOC :cool: Witamy my dwie lekko wstawione motocyklistki z Torunia, a obecnie balujemy w Katowicach....my też sobie na blachach wstawimy "lewy pas gaz i płynę"...pozdrawiamy Toruń i do miłego ....Pozdrawiamy nowego forumowicza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Na ogólnym oficjalnie się przywitałam, więc czass na Toronto i okolice:) Pozdrawiam wszystkich - z niektórymi z widzenia przynajmniej znamy się na przykład z Suzuki Moto Szkoły, także GARAŻU(!), niestety też z pogrzebu... Marcin vel Luigi (czerwony bandit) o którym wspominaliście tutaj, Jego wypadek w Okoninie -to był mój Przyjaciel i kompan wypadów, właśnie najczęściej spontanicznych wieczornych miejskich, inaczej czas średnio pozwalał...Cóż, więcej o tym pisac nie będę. Bo smutno, a to powitanie przecież. W każdym razie- niebieski GS z maskotką-koziołkiem za zadupkiem i podkładką pod tablicą z napisem "Grass" to ja. Pozdrawiam! Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 W każdym razie- niebieski GS z maskotką-koziołkiem za zadupkiem i podkładką pod tablicą z napisem "Grass" to ja. Pozdrawiam! Wita cię gość z czarnej Yamahy XS 360 z napisem "rockers" na zadupku.... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 witam W każdym razie- niebieski GS z maskotką-koziołkiem za zadupkiem i podkładką pod tablicą z napisem "Grass" to ja. Pozdrawiam! Witam cie - wsumie to my juz sie poznalismy na suzuki moto szkole w Toruniu !!! ( bylem na niebieskiej sv-ce )Do zobaczenia na miescie pozdro Ruleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi