x10d Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Witam wszystkich, jestem cale zycie z Łodzi, a na forum od wczoraj ;) Śmigam na zmiane na Suzi GSX750F z 2006 i Yamce XC125TR (najczesciej widzew/srodmiescie/baluty).Pozdr i LwG Cytuj http://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Grouphttp://solved.waw.pl - Suzuki GSX750F K6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haser Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 witam! kto zna fajne miejscowki do polatania po zakretach w lodzi i okolicach? szukam raczej dróg albo rond malo uczeszczanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 witam! kto zna fajne miejscowki do polatania po zakretach w lodzi i okolicach? szukam raczej dróg albo rond malo uczeszczanych jeśli chcesz dobre winkle, to droga z Łasku na Sędziejowice jest ciekawa ;) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel. Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Witam kolegów z Łodzi. Jestem od niedawna tutaj na forum Pozdrawiam. Lewa w górę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardockk1 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Lewa w górę.Jestem Michał. Pochodzę z Białobrzegów (radomskich.Zapraszam do tematu "I Ogólnopolski Zlot Motocyklowy nad Pilicą i ROCKowisko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocian7074 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam Wszystkich serdecznie.Jestem Krzysiek wołają na mnie Bocian :PMieszkam we wsi Mauryca koło Łasku około 35km od ŁodziAktualnie jestem szczęśliwym posiadaczem Suzuki GS 500E. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazia Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witamy,witamy i pewnie niedługo się gdzieś na drodze spotkamy.Pozdrwiemia dla wszystkich nowoprzybyłych. Gazia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard AA Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Drag Starka kupiłem i jestem z Wami.Do zobaczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Powitać fajna maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.X Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam wszystkich, od zawsze w Łodzi, od miesiąca szczęśliwy dosiadacz suzi gsx650f,od tygodnia plastik kategorii.AA zawsze otwarty na propozycje polatania bez zobowiązań :) Pozdrawiam i do zobaczenia na drodzeMario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 powitac powitać tu masz strone łódzkich moto www.nagumie.pun.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam wszystkich. Drag Starka kupiłem i jestem z Wami.Do zobaczenia .witam takze z Pabianic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARAS82 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Siema całemu bractwu motocyklowemu. Motorami jeżdżę już kilkanaście lat. Ale na forum jestem po raz pierwszy. Teraz pod sobą mam SUZUKI GSXF 750. Pozdrawiam wszystkich i aby sezon trwał jak najdłużej. :rolleyes: Cytuj ARAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Powitac jajcarza ;] Cytuj http://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Grouphttp://solved.waw.pl - Suzuki GSX750F K6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Siema całemu bractwu motocyklowemu. Motorami jeżdżę już kilkanaście lat. Ale na forum jestem po raz pierwszy. Teraz pod sobą mam SUZUKI GSXF 750. Pozdrawiam wszystkich i aby sezon trwał jak najdłużej. :rolleyes:Proszę nie pisz - motorami... motor jest w aucie pod maską a my jeździmy motocyklami :icon_razz: hehe WITAMY w zacnym gronie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi