arqs Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Przede wszystkim zadaj pytanie w odpowiednim dziale: http://forum.motocyklistow.pl/Przepisy-ube...redyty-f21.html Ale najpierw go przeszukaj, bo podobnych tematów było mnóstwo. Tematy przejrzałem przed postem, pytanie świadomie zadałem w wątku łódzkim (swoją drogą jest jakieś forum odnoszące się stricte do naszego regionu w szerszej tematyce niż tylko zloty?) Moim zdaniem źle zrobiłeś, że wziąłeś tylko oświadczenie. Teraz facetka może próbować się wykręcić. To, że lepiej było wezwać policję to wiem. Niestety zależało mi na czasie, a czekanie 2 godziny na patrol <R> nie wchodziło w grę. Myślę, że z oświadczeniem pójdzie gładko. W razie problemów mam oczywiście świadków na całą sytuację. Zastanawiam się tylko co będzie dla mnie bardziej korzystne. Czy w przypadku wyboru metody z rzeczoznawcą i niesatysfakcjonującej mnie wyceny, można zmienić tryb na bezgotówkowy w serwisie? Co z ciuchami, paragonów nie mam bo ich nie zbieram? Na oświadczeniu wpisany jest również zniszczony ubiór. (PS. Pani początkowo stwierdziła że przecież kask jest cały, tylko pomalować go trzeba :eek: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Jak nie masz paragonów to raczej zapomnij o uznaniu szkody na rzecz tychże ciuchów. Może jakiś sklep wystawi ci zaświadczenia, że taki to a taki ciuch kosztuje tyle i tyle ale czy to zostanie uznane to raczej wątpię. Z tego co się orientuję to przy zgłaszaniu szkody w ubezpieczalni musisz zdecydować czy do ręki kasa czy bezgotówkowo bo od tego zależy kto później ew. będzie się kłócił o kasę jak wyliczą za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Jak nie masz paragonów to raczej zapomnij o uznaniu szkody W moim przypadku wystarczyło oświadczenie na piśmie: kurtka - milion, kask - drugi milion, buty - trzeci milion i dostałem 100% kasy przelewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCHU17 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Witam wszystkich uczestników forum jestem z łodzi śmigam na kawasaki zzr 600 .POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katucha Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Witam wszystkich zakręconych z miasta Uć do miłego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziarek_ Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 witam wszystkich serdecznie ;] mam pytanie o której spotykacie się w te magiczne środy ?? do zobaczenia na drogach elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 o 19, ale ostatnio aura cały czas nie sprzyjała wiec kiepsko było z tymi spotkaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozy Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam wszystkich z Łodzi i okolic. Do zobaczenie na drogach :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam wszystkich z Łodzi i okolic. Do zobaczenie na drogach :crossy: Witaj kolego :bigrazz: Lewa w górę :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palma331 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Witam wszystkich zapaleńców dwóch kółek. Jestem z Łodzi i śmigam bordową GPZ-tą. Do zobaczenia na trasie. Jeżeli ktoś ma ochotę pośmigać razem zapraszam na PW, można się jakoś ustawić. Lewa w górę ;] Edytowane 20 Czerwca 2010 przez palma331 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stawin_pce Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Powitac kolegów z łódzkiego. Aktualnie Kawasaki Zephyr 750 ojca a na blaszce z tyłu magiczne trzy siódemki [777] :biggrin: Do zobaczenia na drogach :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidu Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam kolegów z Łodzi i okolic. Trochę przeglądam temat i coś mało tu włąścicieli armatur ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Powitać Jak chcesz pojeździć w grupie, to może tutaj. http://www.korsarz.adresforum.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacuś Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam. Ja niestety musze sie meczyc na 125..;/ ale zawsze lepsze to niz nic. Rowniez do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 e tam męczyć ;) od czegoś trzeba zacząć przecież prawda ? :) 2 koła to 2 koła ;) Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi