MYCIOR Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 aaa noi DODA robi prawko to juz chyba najtępszy przedstawicile pięknej PUCI. Prdzej to te jej cycki zdadzą to prawko niż ona sama świadomie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Ot co. Nie potrafisz obiektywnie ocenić problemu, bo "sex appeal" mami twoje zmysły i pozbawia cię trzeźwego osądu. :biggrin: Po namyśle jestem gotów się zgodzić z tą opinią :icon_rolleyes: aaa noi DODA robi prawko to juz chyba najtępszy przedstawicile pięknej PUCI. Prdzej to te jej cycki zdadzą to prawko niż ona sama świadomie. To też jest jakaś wartość. Śmiem twierdzić nawet, że niemała. Co więcej, po niedawnym zapuszczeniu żurawia w jej cycki (niestety, nieco ubrane :crossy: ) stwierdzam z pełną odpowiedzialnością, że ja bym jej prawo jazdy za cycki dał. I niech rzuci kamieniem który z Was by nie dał :lalag: Edytowane 24 Maja 2007 przez osito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 To też jest jakaś wartość. Śmiem twierdzić nawet, że niemała. Co więcej, po niedawnym zapuszczeniu żurawia w jej cycki (niestety, nieco ubrane :icon_mrgreen: ) stwierdzam z pełną odpowiedzialnością, że ja bym jej prawo jazdy za cycki dał. I niech rzuci kamieniem który z Was by nie dał :icon_mrgreen: W ciemno na pewno nie. Musiałbym je wcześniej poddać drobiazgowej ocenie, koniecznie organoleptycznej. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 A z ktorej strony on jedzie z lewej ? :banghead:Gwoli ścisłości, tak mówi ustawa PoRD: Art. 23. 1. Kierujący pojazdem jest obowiązany: [...] 3. przy cofaniu ustąpić pierwszeństwa innemu pojazdowi lub uczestnikowi ruchu i zachować szczególną ostrożność, a w szczególności: 1. sprawdzić, czy wykonywany manewr nie spowoduje zagrożenia bezpieczeństwa ruchu lub jego utrudnienia, 2. upewnić się, czy za pojazdem nie znajduje się przeszkoda; w razie trudności w osobistym upewnieniu się kierujący jest obowiązany zapewnić sobie pomoc innej osoby. 2. Zabrania się cofania pojazdem w tunelu, na moście, wiadukcie, autostradzie lub drodze ekspresowej. Ja powyższe rozumiem tak, że z której on by nie był strony, to ten co cofa musi ustąpić pierwszeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Aż dziw bierze, że jeszcze nie nastąpił kontratak z drugiej strony. smile.gif :)mysle, ze kobiety z tego forum sa rowniez tego zdania co niekotrzy panowie. a z drugiej strony, nawet batalia nad tematem "kobieta za kolkiem- NIE" to i tak kazda zrobi swoje, mniej czy wiecej uwazajac. nikt prawa do jazdy nie zabroni. "kochani szowinisci" :D Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BABY DO GARÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 26 Maja 2007 przez Psh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) BABY DO GARÓW mowisz masz- ale do tych zeliwnych czy aluminiowych:icon_razz:http://polskajazda.pl/?marka=Ural&model=K-...rs&idpojazd=180Goska Edytowane 27 Maja 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BABY DO GARÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sie porobilo a kiedys bylo:baby na traktory hahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,8890123,wiadomosc.html Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,8890123,wiadomosc.htmlNie no to jest już lekka przesada :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Lekka przesada to to, że dzisiaj właśnie 1,5 godziny temu zostałem potrącony na pasach przez panienkę w Escorcie. :) Nic się nie stało, urwałem jej lusterko i trochę kuleję.A mówią, że to na motocyklu jest niebezpiecznie pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Lekka przesada to to, że dzisiaj właśnie 1,5 godziny temu zostałem potrącony na pasach przez panienkę w Escorcie. :) Nic się nie stało, urwałem jej lusterko i trochę kuleję.A mówią, że to na motocyklu jest niebezpiecznie pozdrBez urazy ale dla mnie to klasyk ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Lekka przesada to to, że dzisiaj właśnie 1,5 godziny temu zostałem potrącony na pasach przez panienkę w Escorcie. ;) Nic się nie stało, urwałem jej lusterko i trochę kuleję. pozdr To na pewno była twoja wina, męski szowinisto! :) A na serio... tak po prostu pozwoliłes jej odjechać? Dzisiaj tylko kulejesz, ale nie wiadomo co będzie jutro. Gdyby się okazało że to coś poważniejszego... odpukać, odstukać.Według mnie powinna dostać jakąś nauczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Spoko. Nic nie będzie... Była taka ładna i przestraszona :flesje: posiedziałem trochę wziąłem jej namiary ;) i zobaczymy. Jak się jutro źle poczuję to się umówię na masaż :) Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Spoko. Nic nie będzie... Była taka ładna i przestraszona :D posiedziałem trochę wziąłem jej namiary ;) i zobaczymy. Jak się jutro źle poczuję to się umówię na masaż :) No, to już jest coś. Ja bym jeszcze zamówił okład z piersi na bolące miejsce. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi