micza 125 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Przymierzam się do kupna, interesują mnie wszelkie sugestie co do tego auta, awaryjność, osiągi (zarówno wersji 2.0 jak i 2.5 V6) oraz spalanie no i wszystkie inne istotne informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Jest takie przysłowie "Ford gówno wort, a Fiat to jego brat" :icon_rolleyes: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 była konkubina miała pume, samochód ogólnie w środku wygodny ale ja przy wzroście 173cm tarłem głowa o sufit i z przedniego siedzenia moglem sobie przecierać tylnia szybe, cougar pewnie troche wiekszy. Co do reszty to jak dostala strzala to czesci ja drogo kosztowaly. Ogolnie nie polecam, no chyba ze ci sie podoba, albo masz kapryśną żone/córke/kochanke badź babcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) To amerykański Ford. Polecam forum http://www.cougarklub.pl w celu zapoznania się z tym autkiem.Jest to następca Probe - też fajnego samochodu moim zdaniem. Edytowane 23 Maja 2007 przez Thomaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Jest takie przysłowie "Ford gówno wort, a Fiat to jego brat" :icon_razz: He he właśnie to samo chciałem napisać. :buttrock: Ogólnie niepolecam sprowadzałem ostatnio klientowi wahacz do tego autka,ponad tysiąc złoty jedna strona.Sworznie w wachaczach niewymienne niestety a na naszych pięknych drogach wymiana tych elementów będzie raczej nieunikniona.Oczywiście wybór należy do ciebie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 klaudiusz i edison- "Nie każda morda pasuje do forda" Panowie.Pozdrawiam :icon_rolleyes: Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butryn Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 nie no panowie do Pumy to nie ma co porownywac rozmiarowo, itd... zonka swego czasu byla napalona na ten samochod. Dwóch z kumpli mialo takie i sobie chwalili. pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 O ile mi dobrze wiadomo to Cougar jest to Mondeo w skórce Coupe więc mechanicznie nie będziesz mial problemu z gratami i robotą, gorzej z blacharka - mało aut = mały rynek skorup i wysokie ceny. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 zadzroszę Ci takich rodziców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Widze, że nia ma zbyt wielu konkretów, może ktoś będzie miał coś wiecej do powiedzenia o Seacie Ibiza FL Cupra R? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 A nie myślałeś nad zakupem normalnego samochodu?? Np Mitsubishi Eclipse II gen albo Toyota Celica okular?? Jeśli mialby to być samochód bardziej lanserski niż sportowy to ciekawą pozycją jest Chrysler Sebring cabrio :wink: Ja osobiście obstawałbym przy misku. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zabwki dla facetów zostaw facetom. Naucz się jeździć, nabierz doświadczenia a potem celuj w takie auta. Co Ty chcesz z Cuprą robić synek? Jak chcesz do szpanowania to kup sobie seata i zrób budę jak Cupra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 JAk mierzysz w jakies auta o wiekszych osiagach a nie chcesz gniesc sie w ciasnej puszcze, to poszukaj Subaru Impreza ze starszych roczników. Sti widziałem z tego co pamietam od 20-25 tys w gore zaczynajac od starszych roczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi