ukasz Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 ukasz dostal moderatora ?? no no :) ...ja tu tylko sprzątam :banghead: Właśnie wróciłem z dwutygodniowego łażenia po górach, jestem na strasznym głodzie motocyklowym, a pogoda za oknem jest jaka jest, tak więc zaraz będzie śmiganeeee :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku1232 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 A ja powiem Aloha! trójmiejskiej grupie.Narazie nie zmotoryzowany. Ale powolutku będe na coś zbierał. Może w niedalekiej przyszłości kiedyś zobaczymy się na dwóch kółkach :icon_eek:Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.gda Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Czasem tu zaglądam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Czasem tu zaglądam :crossy: To zaglądaj częściej :buttrock: pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 To zaglądaj częściej :clap: pozdro! Czółko, a zaglądam często. Trzymajcie się, :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam, tu Malbork.Też podlega pod 3miasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam, tu Malbork.Też podlega pod 3miasto? Administracyjnie to niebardzo, a tak forumowo to już jak do kogo Ci bliżej :wink: Oczywiście zapraszamy pierwszego (chyba?) w naszych szeregach posiadacza chińczyka :icon_rolleyes: Moja dziewczyna strasznie mi marudzi, żebyśmy zwiedzili w końcu Malbork na motorku, więc może jak wrócę z gór za dwa tygodnie to wreszcie zadośćuczynię tym żądaniom ;) Zamek itp... ;) pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Zamek i tylko zamek.Reszta do bani.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkmurawski Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) Administracyjnie to niebardzo, a tak forumowo to już jak do kogo Ci bliżej :clap: Oczywiście zapraszamy pierwszego (chyba?) w naszych szeregach posiadacza chińczyka :notworthy: witam, to jest nas już 2 chińczyków Edytowane 19 Września 2007 przez mkmurawski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 I może będzie trzeci. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Siemka :) :P :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr74 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Witam,Zapełnilismy dopiero 4 strony forum?! :D Nie ma więcej motocyklistów w 3mieście i okolicach?A codziennie mijam na ulicy kilku.A moze jest ktoś chętny wynajać wspólnie garaż na Chełmie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Generalnie rzecz biorąc, w 3mieście w chwili obecnej jest pewnie kilkadziesiąt tysięcy motocyklistów, także nie ma się co ekscytować :D Problem nie polega na ilości... w sumie wystarczyłaby i jedna strona wpisów, gdyby tylko udało się jakąś zgraną ekipę znowu zmontować... heh :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 i ja jeszcze tu jestem... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Bywam tu teżPozdrowionka. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi