Priest666 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Nie no... sprawa chyba dość stara... (zobacz datę postu).. poza tym chyba sie rozeszła po kościach. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 http://forum.motocyklistow.pl/ladami-Borut...OWY-t76916.html zlot organizuja, widzieliscie? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 a tam organizuja, jak bedzie tak samo jak w zeszlymn roku to ja nie wiem, chyba sie potne. uzbiera sie wieksza ekipe i pojedziemy, mam nadzieje ze sie zalapiemy na cos konkretnego... pzdr:) swoja droga za pamieci, skoro to spam-park: nie potrzebuje nikt nikogo (w postaci mnie jako magneta:P ) do jakiejkolwiek pracy w lipcu??? wrzucalem wegiel, rabalem drzewo no i tez bardziej odpowiedzialne prace. mam chore ambicje wiec ciezko bedzie mnie zlamac, tzn zebym czegos nie wykonal. takze jakies podstawowe prace przy moto, cokolwiek... na sierpien juz mam prace, ale teraz w lipcu jajo mozna zniesc. caly czas siedze w domu albo spedzam czas na rowerze. jesli mialby ktos jakas propozycje, potrzebowalby pomocy, cokolwiek, to prosze o info, bede na pewno dozgonnie wdzieczny... :wink: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ja się pewnie wybiorę. Ktoś się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Nie wiem Magneto o ktorej byles, ale zeszloroczne borki byly najlepsze w historii i działoooooo sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 wyjechaliśmy z chłopakami z rana(ja, sfera, damiano i tam chyba ktos jeszcze;p) okolo 10, i bylismy w sumie do wieczora, az sie zaczelo sciemniac. ale z tego co pamietam to bylismy na 90% w niedziele. tym razem musimy sie zabrac z kims kto juz tam byl, zrestza teraz mam juz pare kontaktow do osob z forum wiec licze ze ktos mi pomoze jakbysmy nie mogli dojechac... ale to i tak przeciez dopiero we wrzesniu... :icon_exclaim: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 ja byłem w zeszłym roku, w tym sie również wybiorę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 wyjechaliśmy z chłopakami z rana(ja, sfera, damiano i tam chyba ktos jeszcze;p) okolo 10, i bylismy w sumie do wieczora, az sie zaczelo sciemniac. ale z tego co pamietam to bylismy na 90% w niedziele. tym razem musimy sie zabrac z kims kto juz tam byl, zrestza teraz mam juz pare kontaktow do osob z forum wiec licze ze ktos mi pomoze jakbysmy nie mogli dojechac... ale to i tak przeciez dopiero we wrzesniu... :crossy: pzdr:) Borki są piatek-sobota. W niedziele od rana wszyscy wyjezdzają :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 nie jestem pewien ze na pewno w niedziele, ale to jest najbardziej rpawdopodobne. dlatego tez w tym roku przyjedziemy normalnie;p pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Apropo tego zlotu w Borkach, może warto byłoby się tam wybrać jako zwarta łódzka grupa.Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 W zeszłym roku byłem na zakończeniu w Borkach ale niestety samemu. Jeśli tylko mi czas na to pozwoli zjawię się i w tym roku :D A co do wyjazdu całą grupą to jestem jak najbardziej za :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) w sumie to juz nic :biggrin: przyblakal mi sie kot, ale juz ma nowy dom. Pozdrawiam Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 A ja teraz bede jojczyć na całego. Zimno jest, deszcz pada, lato się kończy i jesień idzie. I ja chce zaprotestować :icon_razz: Jak ktoś ma jakieś znajomości w meteo to proszę żeby zamówił ładną pogode co najmniej na najbliższe 3 weekendy. Ma być ciepło, słonecznie i sucho :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 A ja teraz bede jojczyć na całego. Zimno jest, deszcz pada, lato się kończy i jesień idzie. I ja chce zaprotestować :crossy: Jak ktoś ma jakieś znajomości w meteo to proszę żeby zamówił ładną pogode co najmniej na najbliższe 3 weekendy. Ma być ciepło, słonecznie i sucho :flesje: Co do trzech weekendów to nie wiem, ale podobno od jutra ma się pogoda jeszcze letnia zrobić - więc jest nadzieja!!! W sumie ja też na to czekam, bo w najbliższym czasie weekendy to jedyeny termin w którym będę mógł pośmigać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ale tu ostatnio bida.Gdzie się wszyscy podziali? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi