Sergio Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) sprawdz zacisk tyl czy tloczki ci chodza,jakie masz klocki...jak nie masz pojecia co z tym zrobic daj znac na priv... bez sprawnego w 100% hebla na tyle nie masz co stawiac do pelnego piony moto z praktycznie brakiem hamowania silnikiem... next:) Edytowane 24 Maja 2007 przez Sergio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 mowa o takim punkcie:) moje pierwsze foto:) Ekhmm to niby ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Witajcie prosze o porade jak w GSX-R 600 gaźnik z gazu na gume nie idzie, przy starcie na gume leci jak sie wkreci na obroty i puści sprzęgło, jak najlepiej go postawić w czesie jazdy, wydaje mi się że nie mam co liczyc żeby udało to się na drugim biegu, chyba że sie myle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Kufffaa po co sie wdawac w dyskusje z takim GOGUSIEM :icon_evil: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Witajcie prosze o porade jak w GSX-R 600 gaźnik z gazu na gume nie idzie, przy starcie na gume leci jak sie wkreci na obroty i puści sprzęgło, jak najlepiej go postawić w czesie jazdy, wydaje mi się że nie mam co liczyc żeby udało to się na drugim biegu, chyba że sie myle ? Kolega miał srada 600 na gaznikach na 1ce z gazu go stawiał a na 2ce z sprzęgła strzelał latał jak szalony :icon_evil: Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 to chyba musze poćwiczyć, bo na jedynce odkręcajac do oporu nagle nie idzie na gume chyba trzeb go ostro podciągnąć, ale popróbuje popróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 ...musisz energicznie (pewnie ok. 6-7 tyś. obr. masz nagły przyrost mocy) przykręcić, a następnie odkręcić manetkę - pomagasz sobie w ten sposób siłą sprężyn zawieszenia :) ...ale radzę uważać, bo mam wrażenie, że jesteś mocno początkujący :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 to chyba musze poćwiczyć, bo na jedynce odkręcajac do oporu nagle nie idzie na gume chyba trzeb go ostro podciągnąć, ale popróbuje popróbuje Musisz delikatnie ruszyć do 10km spuścić gaz i gwałtownie odkręcić Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 może mocno poczatkujący to nie jestem tylko dopiero dorwałem to moto, poprzednio 2 lata jeździłem gs500 jego rwałem na gume ze sprzęgła, na GSXR śmigam dopiero tydzień i dopiero wyczuwam go, a wole się zapytac by może pogłębic swoją wiedze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 bez sprawnego w 100% hebla na tyle nie masz co stawiac do pelnego piony moto z praktycznie brakiem hamowania silnikiem...sprawny to on jest tyle ze twardy strrasznie na koel niemam szans go wdusic a bez hamulca to niema wogole jazdy chyba ze 5metrow max.jednak jeszcze nie ta moc, tu zeby na kole ciagnal to trzeba miec dosyc duzy pion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Muzyka troszeczke przesadzona ale to nie ja montowałem ten klip:) Narazie pierwsze kroczki Moja strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 No to moj filmik Wheelie.Ps walcie jak najwolniejsze i pionowe gumy :P :wink: <----------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pimpek_13 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Ladnie ladnie dibo :icon_biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Ja mam tylko jeden filmik jak lece na kole... Tak Wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) proszę:biggrin:)http://moto.7ds.pl/galeria/displayimage.php?album=20&pos=31http://moto.7ds.pl/galeria/displayimage.php?album=20&pos=23 Edytowane 28 Maja 2007 przez bartek20 BSA A65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi