heniek128 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 witam Mam problem. Wiem że było dużo takich tematów ale mój przypadek jest inny. Mianowicie W oleju czyć wyraźnie benzyne. Moj motocykl jest wyposarzony w pompe paliwa czy to możliwe rzeby zaworki popuszczały. Przecież nawet na otwartym kraniku nie powinno byc z tym problemu ponieważ paliwo musi najpierw przejść przez pompe. Dodam że moto pali od pierwszego strzała. Strasznie szybko się przegrzewa i strzela z tłumika chyba zbyt często. Dodam że mam filtr czysty k&n, i (chyba) dynojety oraz tłumik przeltowy. Moto niedawno kupiłem więc nie za bardzo mam o nim wiedzę. (świece dzis zmieniłem bo myslem że to może one niedopalają w któryms garze ale nic się nie zmieniło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Hmmm. Teoretycznie to jedyna droga zeby zmieszac paliwo z olejem, to nieszczelne pierscienie, ale wtedy musilabys czuc ze moto slabo idzie. A skoro masz je od niedawna, to moze po prostu nie wiesz ze ci slabo idzie? zmierz kompresje na cylindrach... Ale zawsze moge sie mylic....... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 słabo to raczej nie idzie. 200km/h przekracza bez problemu w dosyć małym czasie. Pozatym nic nie przydymia nawet jak da się do odcięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Leja ci zaworki, nie ma innej mozliwosci. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi