konrad1f Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) http://allegro.pl/item194091940_ktm_duke_i...wany_ideal.htmldzisiaj oglądałem ten sprzęttroszkę się wkurzyłem bo wcześniej oglądając foty na allegro strasznie się napaliłemtak więc w aukcji pisze że 2002r a najprawdopodobniej jest 00 lub 01 (stary typ ramy, na wszelkiego rodzaju plastikach i przewodach widnieją daty z 00r)cały malowany (koła, plastiki), konkretne zaciekikoło przód jest delikatnie pogiętepod siedzeniem stelaż prostowany i spawany w kilku miejscachspawany uchwyt botnika przódstacyjka dziwnie przykręconaspękane plastiki, gdzieniegdzie poklejonewydechy pogięte (tłumiki, rury), dziura w jednym wydechu (wydarte przy dzwonie), nie przykręcone we wszystkich miejscach ponieważ po reanimacji już ich nie dopasowano pod uchwytypołamana obudowa ślimaka napędu prędkościomierzarozrusznik rozwalony - nie chwytasilnik też już rozbierany - ślady na wszystkich możliwych śrubach, kilka kolorów silikonu itpprzecięcie na przedniej oponiena bank nie ma przejechane 10tyś kmtakże nie polecam nawet gdyby kolo za moto chciał z 8tyś złżal mi kogoś kto się w to wpakuje bo nie watpie że gość znajdzie leszcza na ten sprzęt Edytowane 18 Maja 2007 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Wiesz co jest w Gnieznie??? Odzial zamkniety dla zakreconych. Moze koles uciekl albo co ze takie walki robi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Jednym słowem oszust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 ale po przegladaniu fotek to nie widać zbytnio tych wad (jak je przeglądałem to ciezko byłoby cos zarzucic) na ale przy ogledzinach to moze już było widać wady :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 no foty na necie są lala - dlatego się napalilem i rozczarowanie było tym większezresztą na fotach nie widać co się kryje pod plastikami i pod kanapąto o czym napisałem to też pewnie nie wszystko, oglądaliśmy go z kumplem ok 10-15 min, po następnych kilkunastu wyszłoby pewnie coś jeszcze Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 No, ale takie coś wku**ia, bo na tej aukcji nic nie jest wspomniane,że sprzęt jest po... czymś tam:P Najgorsze jest to, że dajmy na to jedziesz przez pół polski ( Ty, akurat miałeś bliżej:P) , a tu się okazuje,że motocykl nie jest tak wsapaniały jak zapewniał sprzedawca, tylko to jakiś złom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 zdjecia ładne ... ale ... szrot z opisu straszny... i to jest potwierdzenie prawdy ,ze tanio to można kupić szrota .. i nikt super okazji nie bedzie dawał ddo sprzedania.. jak wie że moto jest sprawneDlatego ceny są takie różne......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Oglądałem kiedyś tego Duke'a, myślałem sobie, ale Wy***isty sprzęt :icon_mrgreen: Na fotkach też niczego sobie...Widać że jego właściciel to prawdziwy zawodowiec w ukrywaniu jego przeszłosci. PS.Może tego Duke'a troszke zmodyfikował w Photoshopie?? :P Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Też go oglądałem ale cena podejrzanie niska więc musiało być coś nie tak. Powodzenia w szukaniu Pozdr Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoria Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 A ja nawet tam dzwonilem,ale jak uslyszalem ze moto jest z francji.ze został odkupiony od znajomego ktory kupil go od kolegi,niewiadomo kiedy przyjechalo do polski i ze ma wgniot na kolektorze niewiadomo od czegoto ostyglem momentalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Co ty chcesz, wgniot na kolektorze to pewnie jakiś kamyczek zrobił :) :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 najgorsze jest to ze sie znajdzie jakis mlody chlopak ktory go kupi i sie wpakuje w niezle gowno. to jest straszne, nie wiem jak mozna tak klamac czlowiekowi w oczy, ze motor jest bezwypadkowy jak to odrazu widac:/ odchodzac od tematu, ja tak kiedys pojechalem ogladac kawasaki klr. gosc mowil ze wszystko dziala jest ok, przejechalem w jedna strone okolo 200km. jak go zobaczylem to bylo podobnie wszystko porozkrecane, wydac bylo ze silnik byl nie raz rozbierany, bak siedzienie moznabylo normalnie zdjac bez odkracania plus jeszcze w silniku walil wał i zawory stukaly. podziekowalem gosciowi i za jakies 2 tyg na allegro znalazlem go do sprzedania juz u innego goscia za ta sama kwote z silnikiem do roboty bo zawory sie powbijaly w tlok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Takich sprzedających powinno się lać w mordę na wejściu jeśli robi Cię w chu*a przez tel. Ja zawsze jak dzwonie to pytam czy na bank jest tak jak gość mówi bo ja będę z moim kolegą który jest lekko jebnięty i wali po mordzie jak coś nie pasuje i kolesie często zaczynają " a to jeszcze to , to i tamto" . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ja zawsze jak dzwonie to pytam czy na bank jest tak jak gość mówi bo ja będę z moim kolegą który jest lekko jebnięty i wali po mordzie jak coś nie pasuje i kolesie często zaczynają " a to jeszcze to , to i tamto" .gorzej jak sam sobie taki koles 5 kumpli przyprowadzi :icon_twisted: :banghead: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 http://moto.allegro.pl/item215014215_ktm_d...jestrowany.htmljeszcze nie znalazł frajera :flesje: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi