bodman Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Klub motocyklowy Gremim M/Czaprasza na II PARTY PIENINY 8-10 Czerwca Krościenko nad/Dunajcem program:- parada motocykli- konkursy sprawnościowe- gastronomia, łowisko pstrąga- pole namiotowe, park maszyn- tancerki go go- pokaz sztucznych ognigodz: 20.00 koncerty ADHD, Black Seven wjazd: kierowca 35zł, pasażer 20zł Jak "życie" pzowoli to będe, wybiera się ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikeusa Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 ... wybiera się ktoś A jak !!!Dla mnie to rzut beretem :P Ps.Co jak co ale pstrągi to tam mają rewelacyjne. Wprawdzie biorą na chleb :eek: ale przynajmniej prosto z wody ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 A hamburgery autorstwa Faka, to mistrzostwo świata!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 jak to juz jest II zlocik (party) to moz enam przyblizysz jak było na I party. Jak nie byłes to mozez mimo wszystko coś wiesz. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Była, byłam, ale jesli chodzi o wrażenia, to mogę być stronnicza, bo ten zlot organizują moi znajomi, brat, mąż..... :icon_rolleyes: W tamtym roku impreza była świetna, tylko pogoda trochę nie dopisała. Za to paradę w ulewnym deszczu zapamiętam baaaardzo długo. W tym roku, z tego co wiem, chłopaki planują dość poważnie wydłużyć trasę parady. Poprzednio jechaliśmy do Szczawnicy, w tym roku planowana trasa ma ok. 20km i biegnie przy zalewie czorsztyńskim-piękne widoki! Nie jest to jeszcze pewna informacja, bo na razie nie ma odpowiedzi od Policji, a trasa częściowo obejmuje drogi wojewódzkie i taka zgoda jest niezbędna. Jak się czegoś dowiem, to dam znać.Zlot jest organizowany u kolegi "na stawach"- na terenie zlotu są stawy rybne, więc można sobie samemu złowić obiad:)Generalnie atmosfera świetna, więc serdecznie zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_o_poranku Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 uwielbiam te strony ( ładne widokowe trasy) dlatego z całą pewnością się wybiorę. Może ktoś wie coś więcej nt Party Pieniny ? Jakiś link do organizatorów może albo co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 uwielbiam te strony ( ładne widokowe trasy) dlatego z całą pewnością się wybiorę. Może ktoś wie coś więcej nt Party Pieniny ? Jakiś link do organizatorów może albo co ....Dołączam się do prośby o jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 ja mogę dodać od siebie tylko nr.tel. jak będziecie wiedzieć coś więcej dajcie znać:zlot - Julek: 509 53 68 87domki - Diesel: 502 89 19 17 (ale kto będzie spał w domkach :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 ja jade w sobote rano - do zobaczenia na miejscu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 jak mi sie uda to jedę , w sobote po pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_o_poranku Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Polo może ktoś jeszcze z Dywizjonu Południe się zabierze ? Miło by było zobaczyć Dywizjon w szerszym składzie pozdrawiamKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 oj nie wiem kiepsko ostatnio z frekwencją wyjazdową , ale jakby co to o 14 powinieniem wyjechać z KrK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_o_poranku Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ja i Anka wyjezdzamy z Wadowic o 14 jeśli więc pomykasz zakopianką to możemy się spotkac na trasie gdzieś koło Rabki, jest taki zajazd SPONTI ( po lewej stronie jadąc w stronę N.Targu)Krisjakby co to dzwoń tel 511 099 059 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 właśnie wróciłem.Super zlocik- atmosfera świetna,super organizacja.Za rok jeśli będzie 3 edycja też będe.TOMEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 właśnie wróciłem.Super zlocik- atmosfera świetna,super organizacja.Za rok jeśli będzie 3 edycja też będe.TOMEKteż właśnie wróciłem...i może być :P za rok też jadę :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi