MYCIOR Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 hej mam "dojście" do takiego czegoś. Nie znam sie na crossach , ani na enduro i nie mam pojecia ile to jest jakościowo warte.To cos jest fabrycznie nowe z 2007 roku, na jakichś tam japońskich podzepołach. Cena koncowa do zapłaty przez kupującego oscylowała by w okolicach 5 tyś zł http://img526.imageshack.us/my.php?image=cross1zm3.jpg taki opis dostałem do teog czegoś: Engine: 250cc, single cylinder, air-cooling, 4 strokeFuel Type: Gas OilTank capacity: 3.4LDriving mode: ChainStarting system: Kick strart or Electric startWheel: Front (70/100-19), Rear (90-100-16)Brake system: Disc brakeMax speed: 130km/hSeat height: 880mmMax loaded: 150kgEEC Approval Jak myslicie?? Ilu z was by sie skusiło. Czy to wogole jest cos warte. Jak z remontem i czesciami do czegoś takiego. Mimo ze sprzet nowy to nie ma na niego gwarancji.Sprzet bez homologacji. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ja bym nie wziął. Przede wszystkim dlatego że nie ma gwarancji. To o czymś świadczy. A tak ogólnie to mi trochę przypomina te chińskie moto-magnusy i inne badziewia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Tyż nie.To chińszczyzna :icon_exclaim: Za 5000 zł wolałbym kupic porządne, używane enduro albo crossa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Jak dla mnie to sama cena mówi iż nie warto się pchać w takie coś,bez gwarancji,jak dla mnie podejżane.Skoro nówki 250 cm takie jak np Yamaha YZ z 2007 chodzą po ok 20 tys zł to cena 5 tys zł musi odzwierciedlać bardzo kiepską jakość motocykla.Pasowało by wiedzieć jaka to marka,ja z doświadczenia innych wiem że na te Chińskie zabawki to nawet nie ma co kasy wydawać :icon_exclaim: Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 nom cena niska bo to prosto od producenta, gwarancji nie ma bo to zadna firma, nazwa to jakias tam se np predator lub cross bike i tyle. Jakosciowo to bedzie cos takiego jak kazda chinszczyzna.Moz ei gwarancja jest jakaś, ale nic mi o niej nie napisano wiec domniemam ze nie ma, tym bardziej jak nie ma zadnego przedstawicielstwa (chyba) w europie. Jak sie cos by zepsuło to trzeba by sobie samemu to naprawić - tylko skąd czesci do tego???? pzdr ciekawie mni ezainteresoanie na rynku takim czymś. Mam tez dojcie to quadów nowiki sztuki ta sama technologia - chinole-. Cenowo takie quady sprzedaja na alllegro:1. ATV 260 szosowy - sprzedają po 13500 ja miałbym po 11000http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M423676 2. ATV sport 300 - sprzedają po 13000 ja miałbym po 11000 3. quad 650 - sprzedaj po 22000 - ja miałbym po 19000http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M325844 to są ceny za jakie mozna by je pogonić.Wszystko nowki 2007 rok.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ej ale ta 250 wyglada jak 50, wogole jak rura jest do tlumika poprowadzona .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Do 5000zł?? DR350... i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 widze ze co marka to marka , no ja tez bym nie wybrał jakiegos chinskiego 1000.Ciekawe jak długo to coś wytrzymuje.Ni emowie o kattingu ,ale tak normalnie uzytkować - choć w sumie sprzet jest do kattingupzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 http://moto.allegro.pl/item196615886_motoc...owy_2007r_.html no nie wiem czy cena taka od producenta jak tu 5k od reki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 A tu jest prawie nowa za 4k http://moto.allegro.pl/item195952985_motoc...owy_2007r_.htmlwg mnie w Chiny nie ma co się pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 pochodzi troche i jak zacznie sie sypać to juz koniec. jeszcze ta cene już w ogóle .Kto sie nie zna to kupuje takie chińskie siajsy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ale czemu takie małe kółeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ale czemu takie małe kółeczka? 19' i 16' , a jakie powinny być?? chyba macie racje,tez tak mysle, ale czy ktoś kupił z was kiedyś takiego chinola??? Moz ektoś ma porównie jakosci ze sprzętami firmowymy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Rame bym z tego moze i chciał ... silnik od jakiejsc CZ bym wsadził i sprzet jak marzenie ... ale to i tak do uzywania w terenie bo na tor to napewno zawiasy by w moment poszły... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Rame bym z tego moze i chciał ... silnik od jakiejsc CZ bym wsadził i sprzet jak marzenie ... ale to i tak do uzywania w terenie bo na tor to napewno zawiasy by w moment poszły... :) Powiem tak.Znajomy kupił taką skośno oką mine. Ma go zaledwie miesiąc i już biegi dziwnie wskakują. Tylny amortyzator ( jeśli to można tak nazwać ) nie wiem jak w tym ale on ma zwykłą sprężyne i jakiś drut w środu. A pare dni temu się mu to rozleciało. Z przdu to widełki już lepsze w romecie są sto razy. Łańcuch ma już do wymiany bo ponaciągany i pokrzywiony. Chamulce tarczowe ale jakie to każdy wie. Takie jak w rowerach są ( ale w rowerze chyba lepsze). niskie to jak cholera. Bo on ma jakiś taki dziwny mały bo silnik jest 10 cm nad ziemią. Kierownica ( sam bum se taką z rury dogioł albo i lepszą). Grzeje się to jak cholera. Po paru kilosach to aż gażnik ciepły i filtr. dzwignia od biegów cała już pogięta. Hydraulika to chyba się nadaje na olej kujawski bo lepszego szkoda lać. Lepiej wźąść silnik niż to ramo. I jakoś dziwnie chodzi bo do pół gazu się zbiera a potem to stoi w miejscu i się wlecze. Błotniki nic nie dają i błoto chlasta w pysk i do oczu. Jedynie tłumik ma fajny. Tak więc lepiej kupić stary porządny motor.I to by było na tyle. PS. jak mi się coś przypomni to napisze. :icon_mrgreen: A tu jest fajny japończyk. Używany ( pare lat ma ) ale napewno lepszy od chińskich badzewi http://moto.allegro.pl/item194496542_kawas...dny_uwagi_.html Edytowane 17 Maja 2007 przez Stoźu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi