B@ca Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam Jest Sprawa .... Postów na temat kasków jest wiele ... ale nie ma takiego (chyba) Jestem na kupnie mojego pierwszego kasku i chce aby miał blende przeciwsłoneczną bo jestem okularnikiem. NIe ma to znaczenia czy bedzie to Integral czy szczękowiec. :icon_exclaim: Chce zrobić zestawienie wszystkich dostepnych i niedostępnych na naszym rynku modeli kasków z blendą i paroma jeszcze dodatkowymi informacjami .. typu: waga, antifog, wloty wentylacyjne .. etc ... Potrzebuje waszej pomocy abyście wskazali mi modele jakie są na rynku .. a całą reszte kreciej roboty robie ja .. Oczywiscie wyniki moich poszukiwań zamieszcze na stronce i umieszcze link na forum. Drodze forumowicze .. pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 airoh: sv55, sc66 i chyba jeszcze jeden szczękowiec (matisse..?), sprawdź na www airohajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 airoh: sv55, sc66 i chyba jeszcze jeden szczękowiec (matisse..?), sprawdź na www airohajsz schuberth C2, concept, Nolan 102; Airoh TR1; HJC FS-MAX wiecej nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Caberg Rhino , justissimo i jesli dobrze pamietam jeszcze jakies cabergi do sprawdzenia na www.caberg-helm.com Pozdr Kris Edytowane 16 Maja 2007 przez krisSV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 caberg 104, caberg 505 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Airoh:SV55, SV55 sport, TR1, TR1 sport, SC66, Mathisse RSCaberg:Justisimo, Rhyno, 505 Chrono, 505 Urban Tribe, 104 Solo, 104 Mirage, 104 Raptor, 104 GrooveNolan:N84, N102, Schubet:Concept, C2 Więcej tak na szybko nie pamiętam, jak mi się przypomni to dopisze :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agniecha Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 WitamLazer Revolution waga 1800g, szczękowy. Jest to kask na specjalne zamówienie, z tego co mi wiadomo można go zobaczyć w firmie Rider w Krakowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Jeżeli chodzi o tego revolution .. to nie bede sie wypowiadał bo mam za małe doświadczenie .. ale gdy producent sugeruje zamiast antifoga, maske akcesoryjną (za dopłatą około 200zl) która ma spełniać funkcje antyparowacza ... to ja dziękuje .... myśle ze proste rozwiązania są najpewniejsze ... co do tej analizy to... jest juz gotowa .. teraz jeszcze musze tylko zarejstrować sie gdzie na jakims darmowym hostingu i zamieszcze link :biggrin: Oczywiście bede czekał na poprawki lub sugestie co do kasków .. . ale mo poźniej .. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jeżeli chodzi o tego revolution .. to nie bede sie wypowiadał bo mam za małe doświadczenie .. ale gdy producent sugeruje zamiast antifoga, maske akcesoryjną (za dopłatą około 200zl) która ma spełniać funkcje antyparowacza ... to ja dziękuje .... myśle ze proste rozwiązania są najpewniejsze ... co do tej analizy to... jest juz gotowa .. teraz jeszcze musze tylko zarejstrować sie gdzie na jakims darmowym hostingu i zamieszcze link :icon_rolleyes: Oczywiście bede czekał na poprawki lub sugestie co do kasków .. . ale mo poźniej .. pozdrowionka Jest http://www.kask.friko.pl będe wdzięczny za uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) Mam Caberg'a Justisimo GT i jestem zadowolony ;) Trochę jest głośny w porównaniu z integralemale stopery w uszy i jest OK. Fajna grafika i blenda wewnętrzna. :bigrazz: Edytowane 8 Czerwca 2007 przez Mar_Cin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 nowy i docelowy adres mojej analizy www.kaski.prv.pl mały update ...- strony producentów- dostepne malowania kasków- nowy kask znalazłem - Airoh Warrior RS new update coming soon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Kask otwarty:Airoh Jet55.To jest Jet na bazie SV55. Edytowane 14 Czerwca 2007 przez Dymsha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Caberg 505 Chrono - szaro czarny :)+ Bledna przeciwsłoneczna to mega wygodna sprawa+ Wygląd+ Wentylacja- jest przewiew latem - Troche głośny- Wentylacja- jest przewiew zimą- Zbyt krótko pod brodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jac Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 (edytowane) Nolan:N84, N102, Mam N84 (bo nie chcialem szczekowca), ale pomysl z blenda zewn. Nolana jest do dupy. Rysuje szybke, w niektorych przypadkach halasuje, szczegolnie, gdy blenda jest podniesiona, trzeba myc dwa razy (szybke i blende), nie jest szczegolnie cichy (chociaz kupowalem ciasny), no i cena (ciekawiej malowany, to blisko 1kPLN) - to minusy. Plusy to jakosc wykonania - moim zdaniem naprawde dobra, nie paruje za cholere, wentylacja OK i ogolnierazenie (przed zakupem) oraz podoba mi sie malowanie.Podsumowanie - Nastepnym razem kupie inny.pzdr, Jac Edytowane 16 Czerwca 2007 przez Jac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zalezy na jaki typ motocykla. Schuberth Concept 2 nadaje sie do turystyki a nie do dzidowania - jest zbyt glosny i duzy ( skoruopa ) za to Schuberth S1 to najwyzsza polka ( nie cena ) http://www.preis-teufel24.com/ google Twoim przyjacielem. :icon_rolleyes: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi