golik1 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 ROCK BLUES i MOTOCYKLE 6-8 Lipiec 2007 Łagów Lubuski ROCK BLUES i MOTOCYKLE jest imprezą cykliczną organizowaną od 1996r, w tym roku odbywa się już po raz jedenasty , Organizowana jest przez członków klubu 96MC Poland i szefa restauracji Pod Lipami ( główna scena) Jak sama nazwa mówi jest to przegląd grup muzycznych, rockowo-bluesowych, wykonujących muzykę, która harmonizuje z subkulturą grup motocyklowych.Uczestnicy tego muzycznego przeglądu składają się na nagrody pieniężne i wybierają najlepszą kapele grającą w tych klimatach. Równolegle z występami są przeprowadzane konkurencje takie jak, przeciąganie liny, siłowanie się na rękę, jazda na byku mechanicznym oraz toczenie opony, wszystko to dostarcza niebywałych emocji. Wejściówka oscyluje w granicach około stu złotych, dla kobiet 60 złotych, w tym jest koszulka zlotowa, znaczek zlotowy, piwo, obiad w sobotę, kolacja, śniadanie w niedziele.Od piątku bez ograniczeń podajemy grochówkę dla strudzonych drogą, wydawana non stop. Każdy kupon wejściowy bieżę udział w loterii, możesz wygrać długopis, spray do łańcucha lub kask albo jeszcze cos innego.W cenie wejściówki jest z pole namiotowe, strzeżony park maszyn. Chętni mogą skorzystać odpłatnie z wycieczki grupowej na zwiedzanie bunkrów Pętli Boryszyńskiej, (Międzyrzecki Rejon Umocnień), lub tez uczestniczyć w spływie kajakowym rzeką Paklica ( Lubrza) Na rożnach zawsze znajduje się kaszanka i kiełbaska ( żarłocy mogą zawsze dokupić porcje mięcha na rożno) Bar wewnątrz restauracji zaspokoi smakoszy wykwintnych trunków alkoholowych. Kontakt z organizatorem:Paweł Potoktel. 602663957email: [email protected] Zapraszam na stronę: www.96mc.pl - w galeriach foto z dotychczasowych imprez.Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Szczecin wybiera się w tym roku, silną grupą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 100zł za grochówkę? :buttrock: - fajnie :eek: aha - jakby co, to własnie z łagowa pochodzi zwrot: "tu jest zlot - tu się nie jeździ" :)P.S. bachus z zielonej też się od łagowa tego nauczył :biggrin: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 ZDolny Śląsk tez sie zamelduje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 I ja też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Szczecin wybiera się w tym roku, silną grupą Przecież Szczecin miał byc wtedy w ( chyba ) Polanicy, ale laski super, że bedziecieBaba Jaga wczesniej spotkanie u Ciebie :) Szkielet Poznań, jak zwykle najsilniejszą ekipą zjedzie :) Łagów to najlepsza impreza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 100zł za grochówkę? :icon_razz: - fajnie :icon_razz: aha - jakby co, to własnie z łagowa pochodzi zwrot: "tu jest zlot - tu się nie jeździ" :icon_razz: Jeżeli tak to mnie zachęciłeś :icon_mrgreen: pare typek i typków z Wawy też się wybiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 dla mnie minusem zlotu jest rozdział zlotowiska... :) Namioty i motocykle na jednym polu, a zabawa i scena po drugiej stronie ulicy...plus to napewno miejsce nad super jeziorkiem i ogólnie OK, ale zlot oceniam na 4 - np. lepiej mi się podoba zlot organizowany przez klub V2 w Wenecji/k. Żnina Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Jeżeli podoba Ci się bardziej w Wenecji, to chyba nie mialeś namiotu na "zalanej" części pola! Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Będziemy na 100% :cool:To jeden z najlepszych zlotów w PL (jesli nie najlepszy), w kazdym razie tak było do tej pory i mam nadzieję, ze to się nie zmieni :) Babeczki - super, że będziecie :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Potwierdzam ze będzie Szczecin:))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Jeżeli podoba Ci się bardziej w Wenecji, to chyba nie mialeś namiotu na "zalanej" części pola!he, he - to była jedyna wtopa. Nazwana "baj-KAŁ". Ja byłem na suchym... ale przyjdzie czas na skomentowanie zlotu jak ludzie się będą tam wybierać - tylko dla porównania zlotowiska rzuciłem.BTW - nie wykluczone, że także zawitam do Łagowa... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Czy jest jakas strona gdzie mozna o tym zlocie poczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usmoł Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Mozna poczytać i zobaczyć co było i co będzie http://96.3h.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golik1 Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Dzięki za wszystkie przychylne opinie. Staramy się i mam nadzieję że i w tym roku staniemy na wysokości zadania.A dla wszystkich sceptyków to najlepiej niech przyjadą i przekonają się na własne oczy jak jest.Zwróćcie też jeszcze uwagę że jest to jedyny w Polsce zlot organizowany w całości w centrum miasteczka!(przynajmniej ja o innym podobnym nie słyszałem). I to moim zdaniem ma swój jedyny i niepowtarzalny urok.Wszystkich zapraszamy, będzie jeszcze lepiej jak do tej pory!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi