Skocz do zawartości

Fajne trasy w okolicach wawy

jabsei
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

chcecie zebym schodzil na kolano w VTX-ie 1300 :icon_mrgreen:

Czemu nie :wink:. Da sie

jak chcesz posmigac po winkalch to Wawa-Przezmierowo-Wawa (najlepsza w samym Przezmierowie zero puszek, a winkle takie ze na kolanko bez problemu mozna zchodzic) :P

Jedyne Przezmierowo jakie znalazlem jest na obrzezach Poznania. Nie wkradla ci sie jakas literowka?

Dodano: w sumie fajna jest tez trasa z Piaseczna do Tarczyna, albo jeszcze dalej do Grojca. Asfalt troche kiepskiej jakosci ale duzo winkielkow :D.

Edytowane przez Lime82

Why... So... Serious

uuups ;). no coz, nie kazdy interesuje sie jazda na torze. mialo byc o trasach wokol warszawy :icon_twisted:.

spoks.... bywa tak

dobre asfalty sa na wylocie z Wawy przez Serock na Łomże... no i parę winkielków sie znajdzie, jednak nie za dużo. Ale traska fajna, no i prowadzi na Mazurskie winkle :)

szerokości :D

Dla cruiserów proponuję kierunek Kraków, na wysokości Tarczyna odbicie w prawo na kierunek trasy katowickiej, Sochaczewa i co tam jeszcze. Asfalt kiepskiej jakości, ale widoczki takie, że nie do uwierzenia, że to okolice Wawki :D Jeżdżę tam na azymut, jak wyjdzie, tak jest. Za każdym razem inaczej :icon_twisted:

Dla cruiserów proponuję kierunek Kraków, na wysokości Tarczyna odbicie w prawo na kierunek trasy katowickiej, Sochaczewa i co tam jeszcze. Asfalt kiepskiej jakości, ale widoczki takie, że nie do uwierzenia, że to okolice Wawki :) Jeżdżę tam na azymut, jak wyjdzie, tak jest. Za każdym razem inaczej :crossy:

no tak tylko, ze i w jedna i w druga strone trzeba sie przedzierac wsrod puszek na trasie wawa-janki-wawa, a tego nie lubie, bardzo :D

znasz jakis sposob zeby tego uniknac :icon_twisted:

ja znam tylko przez Magdalenke-Piaseczno, ale wtedy czeka na mnie cala Pulawska :)

a'propos jak sie sprawuje Gwiazda Polnocy? bo pamietam jak szukales, byles w Polkomie?

Edytowane przez jabsei

Całkiem "sympatyczną" trasę opisano w lipcowym ŚM długość ok. 195 km, Nieporęt-Beniaminów-Radzymin-Jadów-Pniewnik-Liw-Węgrów-Stara Wieś-Wyszków-Pułtusk-Nieporęt.

PS. Jeszcze nie jechałem tamtędy i gdyby ktoś się wybierał chętnie dołączę :icon_biggrin:

no tak tylko, ze i w jedna i w druga strone trzeba sie przedzierac wsrod puszek na trasie wawa-janki-wawa, a tego nie lubie, bardzo :wink:

znasz jakis sposob zeby tego uniknac :icon_rolleyes:

ja znam tylko przez Magdalenke-Piaseczno, ale wtedy czeka na mnie cala Pulawska :icon_evil:

mozesz poeciec na konstancin i w prawo na radzie na piaseczno,

jak znasz skrot kolo ogrodu botan w powsinie to jedz tamtendy (za skladem budowlanym w prawo)

w piasecznie lapiesz kierunek grojec przez jazgarzew i bogatki,

potem dajesz w prawo na tarczyn (kiepska droga)

marcin, chetnie sie ustawie na taką traske :crossy:

marcin

bardzo dobry termin, wtedy bede z plecaczkiem

dobry jeśli..... nie wypali wypad 2 dniowy ktory organizuje w rejon g. swietokrzyskich i sandomierza.

jesli mialbys wolny weekend 7-8 lipiec to zapraszam

trasa ok 700km, przelotowa ok 130-140, nocleg w sandomierzu (ok70PLN/ osoba), ile maszyn jeszcze nie wiem (max 7)

zapraszam rownież inne osoby

jeśli bedzie zainteresowanie załącze opis trasy (jest ciekawy),

pzr

k

marcin

bardzo dobry termin, wtedy bede z plecaczkiem

dobry jeśli..... nie wypali wypad 2 dniowy ktory organizuje w rejon g. swietokrzyskich i sandomierza.

jesli mialbys wolny weekend 7-8 lipiec to zapraszam

trasa ok 700km, przelotowa ok 130-140, nocleg w sandomierzu (ok70PLN/ osoba), ile maszyn jeszcze nie wiem (max 7)

zapraszam rownież inne osoby

jeśli bedzie zainteresowanie załącze opis trasy (jest ciekawy),

pzr

k

chętnie bym się wybrał z wami, ale niestety sobotę mam zajętą :)