Limo Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) chcecie zebym schodzil na kolano w VTX-ie 1300 :icon_mrgreen:Czemu nie :wink:. Da siejak chcesz posmigac po winkalch to Wawa-Przezmierowo-Wawa (najlepsza w samym Przezmierowie zero puszek, a winkle takie ze na kolanko bez problemu mozna zchodzic) :PJedyne Przezmierowo jakie znalazlem jest na obrzezach Poznania. Nie wkradla ci sie jakas literowka? Dodano: w sumie fajna jest tez trasa z Piaseczna do Tarczyna, albo jeszcze dalej do Grojca. Asfalt troche kiepskiej jakosci ale duzo winkielkow :D. Edytowane 18 Czerwca 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) chodziło zapewne o tor, kolego :) hehe Edytowane 19 Czerwca 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jedyne Przezmierowo jakie znalazlem jest na obrzezach Poznania. Nie wkradla ci sie jakas literowka? buahahahahahaha, ZAJEBISTE - oplułem monitor hahahahahahaha :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) co za zjeby hahahhahahaha... bodzyn, ty wez sie lepiej do roboty :buttrock: pozdro600 Edytowane 19 Czerwca 2007 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 uuups :P. no coz, nie kazdy interesuje sie jazda na torze. mialo byc o trasach wokol warszawy :buttrock:. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 uuups ;). no coz, nie kazdy interesuje sie jazda na torze. mialo byc o trasach wokol warszawy :icon_twisted:. spoks.... bywa tak dobre asfalty sa na wylocie z Wawy przez Serock na Łomże... no i parę winkielków sie znajdzie, jednak nie za dużo. Ale traska fajna, no i prowadzi na Mazurskie winkle :) szerokości :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Dla cruiserów proponuję kierunek Kraków, na wysokości Tarczyna odbicie w prawo na kierunek trasy katowickiej, Sochaczewa i co tam jeszcze. Asfalt kiepskiej jakości, ale widoczki takie, że nie do uwierzenia, że to okolice Wawki :D Jeżdżę tam na azymut, jak wyjdzie, tak jest. Za każdym razem inaczej :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabsei Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) Dla cruiserów proponuję kierunek Kraków, na wysokości Tarczyna odbicie w prawo na kierunek trasy katowickiej, Sochaczewa i co tam jeszcze. Asfalt kiepskiej jakości, ale widoczki takie, że nie do uwierzenia, że to okolice Wawki :) Jeżdżę tam na azymut, jak wyjdzie, tak jest. Za każdym razem inaczej :crossy: no tak tylko, ze i w jedna i w druga strone trzeba sie przedzierac wsrod puszek na trasie wawa-janki-wawa, a tego nie lubie, bardzo :D znasz jakis sposob zeby tego uniknac :icon_twisted: ja znam tylko przez Magdalenke-Piaseczno, ale wtedy czeka na mnie cala Pulawska :) a'propos jak sie sprawuje Gwiazda Polnocy? bo pamietam jak szukales, byles w Polkomie? Edytowane 25 Czerwca 2007 przez jabsei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Całkiem "sympatyczną" trasę opisano w lipcowym ŚM długość ok. 195 km, Nieporęt-Beniaminów-Radzymin-Jadów-Pniewnik-Liw-Węgrów-Stara Wieś-Wyszków-Pułtusk-Nieporęt. PS. Jeszcze nie jechałem tamtędy i gdyby ktoś się wybierał chętnie dołączę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 no tak tylko, ze i w jedna i w druga strone trzeba sie przedzierac wsrod puszek na trasie wawa-janki-wawa, a tego nie lubie, bardzo :wink: znasz jakis sposob zeby tego uniknac :icon_rolleyes: ja znam tylko przez Magdalenke-Piaseczno, ale wtedy czeka na mnie cala Pulawska :icon_evil: mozesz poeciec na konstancin i w prawo na radzie na piaseczno, jak znasz skrot kolo ogrodu botan w powsinie to jedz tamtendy (za skladem budowlanym w prawo)w piasecznie lapiesz kierunek grojec przez jazgarzew i bogatki, potem dajesz w prawo na tarczyn (kiepska droga) marcin, chetnie sie ustawie na taką traske :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 kuba, wstępnie możemy się umówić na 8 lipca (niedziela) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 marcinbardzo dobry termin, wtedy bede z plecaczkiemdobry jeśli..... nie wypali wypad 2 dniowy ktory organizuje w rejon g. swietokrzyskich i sandomierza.jesli mialbys wolny weekend 7-8 lipiec to zapraszamtrasa ok 700km, przelotowa ok 130-140, nocleg w sandomierzu (ok70PLN/ osoba), ile maszyn jeszcze nie wiem (max 7)zapraszam rownież inne osobyjeśli bedzie zainteresowanie załącze opis trasy (jest ciekawy), pzr k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 marcinbardzo dobry termin, wtedy bede z plecaczkiemdobry jeśli..... nie wypali wypad 2 dniowy ktory organizuje w rejon g. swietokrzyskich i sandomierza.jesli mialbys wolny weekend 7-8 lipiec to zapraszamtrasa ok 700km, przelotowa ok 130-140, nocleg w sandomierzu (ok70PLN/ osoba), ile maszyn jeszcze nie wiem (max 7)zapraszam rownież inne osobyjeśli bedzie zainteresowanie załącze opis trasy (jest ciekawy), pzr k chętnie bym się wybrał z wami, ale niestety sobotę mam zajętą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 wycieczka sie rozleciałamozemy sie ustawiac na niedziele :) daj jakąś propozycje o ktorej i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Chłopaki, w tym temacie polecamy trasy, do umawiania się jest inny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi