Hero Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Kondon - Reaktywacja ? czy przyjdzie czas na Rewolucje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Kondon - Reaktywacja ? czy przyjdzie czas na Rewolucje ? a jakie będzie trzecie wydnie Kondona?? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 oparzylem sie w najgorszym mozliwym miejscu - pod kolanem :D ale jest ok rana sie prawie zagoila za kilka dni wracam na moto a tak apropo moj wojek tak sie wy***al ze bral antybiotyki i mial miec przeszcczep skory . Poweim wam jedno - Uwazajcie na siebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 naszczescie moto nie ucierpialo bo tylko sie przechylilo ale mialem farta bo juz 4 razy wymienialem hebel z przodu :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 naszczescie moto nie ucierpialo bo tylko sie przechylilo ale mialem farta bo juz 4 razy wymienialem hebel z przodu :lol: :lol: :lol: :lol: hebel?? a co wymieniałeś?? zacisk czy tarczę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 naszczescie moto nie ucierpialo bo tylko sie przechylilo ale mialem farta bo juz 4 razy wymienialem hebel z przodu :lol: :lol: :lol: :lol: hebel?? a co wymieniałeś?? zacisk czy tarczę??Cheba klomke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 aaaaa!!!!! no tak :D racja :D ja już o tym zapomniałem, bo założylem Handbary i mam spokój z łamiacymi się klamkami :lol: a mojemu kumplowi w skuterku klamka sie wygięła, a miał ja zrozbioną z takiego samego materiału co ja 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 heh ja zlamalem 2 klamki bo glebach i tata 2 gleba i klamka i sprzeglo pekniete!!hehe :lol: :lol: juz z 50 zl zainwestowalem w klamki!! a teraz wymienie sobie tarcze sprzeglowe i sprezyny w nich !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 heh ja zlamalem 2 klamki bo glebach i tata 2 gleba i klamka i sprzeglo pekniete!!hehe :lol: :lol: juz z 50 zl zainwestowalem w klamki!! a teraz wymienie sobie tarcze sprzeglowe i sprezyny w nich !! racja... do mojego sprzeta klamka kosztuje 20 euro :D niech mnie w dupsko cmokną... kupiłem handbary i jest spoko. zero złamań klamek i osłona na ręce :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 slabek gdzie kupiles te handbary byly do hondy? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Kondon - Reaktywacja ? czy przyjdzie czas na Rewolucje ? a jakie będzie trzecie wydnie Kondona?? :lol: chyba juz nie bedzie! a nie bedzie kondon ojciec :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 hand bary kupiłęm w Lubnlinie w sklepie Hondy i Ktm-a, na Energetyków. kosztują jakies 340 zł - Acerbisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi