streetstorm Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 pewnie ze mozna tylko robisz petle przez Plock niepotrzebnie a potem wracasz w kierunku Warszawy... ale czasem im dalej tym lepiej :notworthy: a i zastanowcie sie bo z tego co wiem o 15.03 wyrusza barwny korowod na wozach ciagnietych przez traktor... w sina dal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Wstępnie sie umówiłem z Wojtasikiem o 12:03 czy 12:13, już nie pamiętam, w Ożarowie. Zwiedzamy Fabryke Kabli (ktoś tam ma dziągnąć druta podobno), potem Hute Szkła (Wojtas opowie o swoim dzieciństwie w próbówce) i potem walimy na Koszelówke :notworthy: Więc w Wawie musimy sie umówić troszke wcześniej. Pewnie jakoś po 11-ej, proponuje np. MacShita przy Statoil - na wylocie na Poznań. Co wy na to? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Klaudio widze ze sie naprawde wybierasz no no :) :wink: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Klaudio widze ze sie naprawde wybierasz no no :wink: :clap: :clap:No przecież mówiłem że jade :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 No przecież mówiłem że jade :wink: E tam, do soboty ci przejdzie :) .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 buuuuu a ja w sobote musze na mecz Wisły z Zagłebiem jechać :-(, żesz kurde, najwyżej w niedziele podjade chociać sie przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Podaje nr domkow : 1)Oleśka + Protazy2) Maro3)Strit+Miłka+Syska4)Ala+Piotre+Barył+Igor5)Czerwone kozaki+Aska DH6)Wąski +1 +Jankes+17)Bańdziory+wojtasik+1+Bonus8)gerard+renata+majak+ryżu+1+Magda+Sławek+19)Xylo+Xylena+Krasnal+110)Marecki+Ojciec dyrektor+Klaudiusz12)Miklas+Astarte13)wolny14)cezek +Jesion16)Pietra+Złota(plus kilka wolnych łożek)18)Staszek+1+Falko+1+cubamen+(na waleta Ilek15) osoby nie wpisane na liste proszę się nie martwić mam jeszcze wolne miejsca ;) :D Edytowane 15 Maja 2007 przez gerardgrodzisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ile osobowe są domki i czy trzeba brać śpiwór? Czy mamy tam jakieś oznaki luksusu ;) (basen, sauna, masażysta :D ). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Oleska nawet zalatwila tego murzyna z wielkim....... co to wieczorami upalnymi ja wachluje liscmi palmowca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 ja mam domki nr 11 i 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Podaje nr domkow : osoby nie wpisane na liste proszę się nie martwić mam jeszcze wolne miejsca :icon_twisted: :icon_twisted: Eeee ... tego ... yyy ... jak zapewnicie pogodę ... to i ja ....Zajrzę w sobotę kiela południa, od Was zależy na jak długo ... Aha, przed południem nie piję, mam angielskie zwyczaje ... after five ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ile osobowe są domki i czy trzeba brać śpiwór? Czy mamy tam jakieś oznaki luksusu :icon_evil: (basen, sauna, masażysta :biggrin: ). pzdr @starte roznie sa 2, 3 i 4 osobowedzwoniac tez pytalem o posciel i okazalo sie ze posciel bedcziewiec spiwory nie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 roznie sa 2, 3 i 4 osobowedzwoniac tez pytalem o posciel i okazalo sie ze posciel bedcziewiec spiwory nie potrzebneA masażysta?? :biggrin: A sauna?? :icon_mrgreen: Aha... no i prośba, żebyście tam czasem dużo nie pili, bo nie lubię jak ktoś pije... więcej ode mnie :( pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Wstępnie sie umówiłem z Wojtasikiem o 12:03 czy 12:13, już nie pamiętam, w Ożarowie. Zwiedzamy Fabryke Kabli (ktoś tam ma dziągnąć druta podobno), potem Hute Szkła (Wojtas opowie o swoim dzieciństwie w próbówce) i potem walimy na Koszelówke :eek: Więc w Wawie musimy sie umówić troszke wcześniej. Pewnie jakoś po 11-ej, proponuje np. MacShita przy Statoil - na wylocie na Poznań. Co wy na to? Mi pasuje, a jak reszcie to niech juz zycie pokaze... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 A masażysta?? :icon_twisted: A sauna?? :( Aha... no i prośba, żebyście tam czasem dużo nie pili, bo nie lubię jak ktoś pije... więcej ode mnie :icon_razz: pzdr @starteMnie tam interesują trzy rzeczy:- czy będzie ognisko?- czy będzie disco?- do której Bar jest otwarty i czy w ogóle jest? Mi pasuje, a jak reszcie to niech juz zycie pokaze... :icon_mrgreen:Dokładnie, od jutra męcze Wojtasa i jakieś konkrety ustalimy :smile: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi