Astarte Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Na dyskotece siedziałam sobie grzecznie koło grilla (czyt. sępiłam kiełbaskę od Pietry, bardzo za nią dziękuję... miałam pozwolenie Złotej :D ) i obserwowałam towarzystwo wychodzące z sali tanecznej (pewnie po kilku kolejkach gerardowych :flesje: )... mieli taki wiatr boczny, że normalnie strach się bać... wichura prawie :notworthy: :icon_question: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Całe szczęście, iz były to tylko trzy stopnie.Nawet przy silnym wietrze, szło wylądować miękko na trawie. A co do Twojej grzeczności, to hmmm, całe szczęście , iż trwała tylko na czas konsumpcji kiełbasy. Potem wszystko wróciło do normy i impreza toczyła się dalej. pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) ........jezeli kogos obrazilem i nastapilem na odcisk to bardzo przepraszam a specjalnie przepraszam bardzo Gerardaaaaaaa za namolne i upierdliwe takie tam rozne, mam nadzieje ze sie nie gniewa :D :icon_question: :lalag:Wszystkim dziekuje za suuuuppperrrr zabawe temu brodziatemu tez ,,ale mu fote strzelilem ... mmm7 ja wam pokazal przyznacie ze super i oddaje obraz calego tego kogos Edytowane 21 Maja 2007 przez TOMASZ MILEWSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Poznalas czlonkow EKG ? nie miałam okazji :P ;)ale mam nadzieję, że będzie niejedna :) dodam do wypowiedzi pani w ruchomym kasku oo, a propos. Muszę zamieścić ogłoszenie o propozycji wymiany kasku (z czarnego Takai, rozmiar S) na kask (rozmiaru XS) :} Tylko jedno mnie trapi... Jak wychodziliśmy rano z domku to Lisena gestami dawała mi do zrozumienia ( z drugiego końca domku, żeby nie było...) najpierw że mnie udusi, podem że coś wydrapie... Czyżbym tak mocno chrapał? I czemu się usmiechała przy tym..? buahhaha :P Shadok, ja trochę nerwowa jestem, zwłaszcza rano, jeśli mnie ktoś budzi :clap: aby przybliżyć Ci moje położenie, określę następującą sytuację: 1) w nocy 2 komary, ktorych nie mogłam zarąbać, 2) Daniel, który przez sen mlaskał i jęczał, 3) Zbychu, który zapinał i rozsuwał suwak w śpiworze, 4) Kiora, który chrapał i tez stękał na przemian, 5) wreszcie Shadok, który zerwał się o 7:00, tupał nogami, spuszczał 2 razy wodę :D Anulka to samo ;) potem wychodziliście z domku i wchodziliście 10 razy (m.in. po plecak, po kombinezony, po buty), 6) maraton motocykli, najpierw pojedyńczo, potem parami, potem grupowo :D 7) wreszcie każdemu z naszej szóstki sie włączył budzik w komórce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 5) wreszcie Shadok, który zerwał się o 7:00, tupał nogami, spuszczał 2 razy wodę O przepraszam, spuszczałem wodę tylko raz...Dobrze chociaż, że nie przeszkadzał ci rozkoszny bobasek za ścianą... Bo szczerze powiedziawszy przez niego spuszczałem rzeczona wode o 7 a nie 8:30... :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 ........jezeli kogos obrazilem i nastapilem na odcisk to bardzo przepraszam a specjalnie przepraszam bardzo Gerardaaaaaaa za namolne i upierdliwe takie tam rozne, mam nadzieje ze sie nie gniewa :) :P :lalag:Wszystkim dziekuje za suuuuppperrrr zabawe temu brodziatemu tez ,,ale mu fote strzelilem ... mmm7 ja wam pokazal przyznacie ze super i oddaje obraz calego tego kogos Fota przednia, Fidel jak żywy w mordę. Bzyku było wporzo nie musisz przepraszać, brać motocyklowa to twardziele i zabawić się też muszą odpowiednio. Po to są te zloty. Wszyscy cali i zdrowi. Ja swoje odchorowałem i mam nauczkę, żeby nie mieszać. A za to należą się wszystkim z 17 przeprosiny, bo jest za co. VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Achh fajnie tak poczytać i powspominać... :bigrazz: Szkoda tylko że Gerardowi motor padł... A taka kobieta w czerwonej bluzce, co tak cały czas wywijała na parkiecie to kto to jest ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 jaaa to pokochalem tamtejsze dzieci przez godzine co 2 min pytaly ...a przewiezie mnie pan...aaa da pan kask...a da pan buta....a ile to jedzie....a przewiezie mnie pan.....a moge wejsc....aaaaaaaaaaaa beeeeeeeeeeeee :bigrazz: i obiecalem...ze wroce za.....3 lata :] wynegocjowali 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 [...]A taka kobieta w czerwonej bluzce, co tak cały czas wywijała na parkiecie to kto to jest ? :bigrazz: ...już ja wiem kto to jest :P pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 ...to jest to nic dodac nic ujac http://img490.imageshack.us/my.php?image=czifjn5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Na dyskotece .... sępiłam kiełbaskę od Pietry, bardzo za nią dziękuję... miałam pozwolenie Złotej :icon_eek: ) ....pzdr @starte :biggrin: :biggrin: a co na to Miklas :eek: :icon_razz: a Złota to swoją drogą tolerancyjna jest.... :clap: :biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 ...już ja wiem kto to jest :biggrin: pozdr, w Ja tam obstawiam, że zapewne Klaudiusz..... ...w zasadzie nikt go nie pamięta ....pewnie się kamuflował... :icon_eek: :eek: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Ja tam obstawiam, że zapewne Klaudiusz..... ...w zasadzie nikt go nie pamięta ....pewnie się kamuflował... :biggrin: :D :icon_biggrin:Czarna bluzka, czarne dżinsy, czarna kurtka, czarne moto, no mogłem być niewidzialny ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 jezeli chodzi o wymiane telefonow to ja pierwszy sie (szam) bo mam starego siemensa ale teraz tak na powaznie super ze sie poznalismy i razem tak po troszeczku wypelniamy swoim towazystwem szarosc dnia codziennego i to jest piekne mam nadzieje ze bedzie nas coraz wiecej , wiem nikt nie jest doskonaly i czasami cos w nas peka na chwile ale potem wraca do normy i jest ok.Ostatnio poznalismy pare fajnych wczesniej nie znanych osob i jak zwykle bylo super.W sobote i niedziele jestem w pracy tym razem nic nie wymysle bo ostatnio ktos za mnie pracowal a teraz ja musze za niego i sami rozumiecie milej zabawy pozdrawiam was jeszcze raz i do nastepnego odcinka. Pomyslcie o tej imprezie z dziecmi my na motorkach a kobity puszkami bylo by fajnie im tez sie cos nalezy a dzieci niech sie ucza od malego tego czego my nie mielismy bo czasy byly inne co wy na to??????????????????????????????????????????????????????????????? i w tym wypadku niestety nie bedziemy mogli wesprzec budzetu bo trzeba zachowac higiene lotnicza ???????????????????????????????????????????? :lalag:MYSLE ZE JESZCZE PRZED WAKACJAMI 1-3 CZERWIEC czekam na info i chetnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi