tomek szabla Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) HALLO Masz w ogóle prawo jazdy? TOMEK Edytowane 8 Maja 2007 przez tomek szabla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ube Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Ja bym proponował yz125, jak dobrze poszukasz to znajdziesz wersję z homologacją. A sprzęt wg. mnie najlepszy ze 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) Wy tu sobie gadu gadu (strasznie głupia rozmowa) a nie wiadomo ile kolega chce przeznaczyć PLN na motorek :) to jest głowne kryterium tak naprawde. Jesli hard enduro to KTM 125 EXC od 98r. bo czesci mozna kupić wszedzie i praktycznie od ręki.Co do dojazdów po szosie 20KM to po roku zmęczysz motor i siebie...Ja na swoim jade 8km zeby z centrum Krakowa dostać w jakikolwiek teren i to są poprostu jaja jaki ja jestem wymęczony po takiej wycieczce. Znacznie lepiej siejezdzi w terenie. Edytowane 8 Maja 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Na ulice i na miasto sa dobre lajtowe endura oraz sm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2695336 :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Co do spalania:To w terenie moj KMX spalil jakies 7l z hakiem a GasGas Ec250 niecale 5l za to na szosie KMX jakies 5l z haczykiem a GasGas mocne 8l (takie mam porownanie) Co do TS-ki :Fajny sprzęcik ale juz dosyc wiekowy:/ A do kostek na szosie to nie widze problemu z drugim zestawem lackow szosowych. A skuterem to moglbym jezdzic ale za pieniadze:D Nie lubie automatow:/Taki GasGas spali 5l w ciagu pol godziny na wolnych obrotach :icon_evil: :notworthy: A tak na powaznieJezeli nie lubisz automatow to mozesz sobie kupic jakis motorower z manualna skrzynia biegow, zeby do szkoly dojechac, np. Suzuki RG80+Yamaha Yz125 :icon_eek: pzdr speedfriend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2695336 :PHAAARD... :icon_mrgreen: Witam macie jakies propozycje na HE 125???:/ Edytowane 8 Maja 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Gawron zawsze można kdx podciągnąć lol :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Chyba dostalem nowa wizje... Gadalem z kolesiem co troszke siedzi w Crosach i proponuje mi zalozyc do KMX-a gaźnik co najmniej 30mm i jakis wydech:/ a do tego zalatwil bym sobie komplet szosowek(calych kol nie opon):/ Co myslicie o tym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 mysle ze kmx to nie HE. i mysle ze wciaz nie wiesz czego chcesz i krecisz sie jak gowno w przereblu.Milego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 dla mnie kmx praktycznie nic nie ma wspolnego z enduro a co dopiero hard enduro, zawieszenie tragiczne , prawadzi si efatalnie (gorna polka jest za bardzo wysunieta do tylu) , moim zdaniem kmx nadaje sie conajwyzej na szutry i nic innego , a autor postu naprawde nie wie czego chce pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 a to dziwne bo nieraz widzialem jak taki KMX objezdzal hardenduro. Zlej baletnicy przeszkadza rabek u spodnicy :bigrazz: . radzio99 - mam wrazeniee ze twoje podejscie do enduro jest raczej dosyc amatorskie, takze zostaw KMX'a, bo jest jak znalazl. Do szkoly jaknajbardziej mozna smigac, podrasujesz sobie silniczek i bedzie git. Wiadomo ze zawieszeenia i prowadzenia wyczyna to nie bedzie mialo, ale pomysl czy napewno tego potrzebujesz, czy moze wolisz bezawaryjnosc i niskie koszty urzymania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 czarczi, ten kmx na którym jeździłeś jest cały tragiczny :bigrazz: w oryginale, po odblokowaniu kmx to całkiem konkretny motorek gdyby nie przedni widelec i hamulec. co do osiągów to jakoś nie miałem problemu żeby utrzymywać tempo maszyn +50KM Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) Enduromaster a moze i masz racje , jezdzac na mankowym kmx myslalem to jest po jakims dzwonie albo czyms takim (prowadzil sie tragicznie) nie wiem jak jest z innymi, jesli to co mowisz jest prawda to zwracam honor :) :) Edytowane 9 Maja 2007 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Juz sam nie wiem. Utworzylem ten temat zeby sie przekonac czy warto mi kupowac HE czy bawic sie w KMX dzieki za pomoc. A macie jakies propozycje na podkrecenie Kawy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi