Peny Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 słuchajcie, mój brat się żeni, a ja jestem Jego świadkiem. Pomyślało mi się, że można by go poprowadzić do ślubu... kiedys widziałem takich młodych których prowadziła grupa motocyklistów, no niesamowite wrażenie! Jeśli znalazło by się pare motocykli, które jedą przez Radom tego wieczorka albo przyjadą to gwarantuje GRATISOWE PIWO i PIZZĘ dla wszystkich uczestników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 jake piwo jaka pizza??? przeciez to Weselicho- gdzie flaszka ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 hmmm.... flaszka - fuj!!! a piwko Tyskie lane z kija, świerzutkie, pizza najlepsza w mieście bo sam tą pizzerię prowadzę więc zapraszam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 No........hmmmmmmmmmmmm.................pomyślimy..................hmmmmmmmmmm............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Gdyby radom był bliżej....hmmm....zrobilibyśmy mały hardcore ;) a tak to lipa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) Dymsha napisałNo........hmmmmmmmmmmmm.................pomyślimy..................hmmmmmmmmmm............jest okazja do spotkania a i bliźniemu można dobry uczynek zrobić :crossy: ........hmmmmmm..............pomyślimy.Byle za dużej obory nie było :icon_eek:Jak EKG przyjedzie to ten ślub radomiacy jeszcze do trzeciego pokolenia będą wspominać :icon_mrgreen: Edytowane 6 Maja 2007 przez Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 mam pytanko... co to jest grpa EKG??? bo juz sie bac zaczynam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 jeszcze kilka latek i będziesz się mógł zapisać. a gdzie będzie weselicho? bo będę na jednym tego dnia w okolicach radomia, to samo pewnie nie bo ja też jestem starszym (chyba że ktoś zrobił wała :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 weselicho bedzie w radomiu w knajpie... moze mój brat bedzie miał dwóch starszych... hmmm bydle mi nie powiedziało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiuston Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Browarek = zabawienie dłużej = korowód także na poprawiny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 mam pytanko... co to jest grpa EKG??? bo juz sie bac zaczynam... Lepiej nie pytaj :) Jeszcze bidy sobie napytasz :)Ale Radom to tylko 120km od nas :)Moze rzeczywiscie podjedziemy? O ktorej to mialoby sie odbyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Ja sie wstepnie pisze jakby co :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 wstepnie i ja :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) mam pytanko... co to jest grpa EKG??? bo juz sie bac zaczynam...Nie ma powodów do obaw , to poprostu banda staruchów przeżywających drugą młodość :rolleyes: W PL można nieraz zauważyć niemiecki autokar wyładowany siwymi babciami i dziadkami. To EKG też tacy emeryci/renciści tyle , że na 2 kołach ;p (Oni mnie zatłuką przy najbliższej okazji za to hehehe , żartowałem )P.S. też żałuje, ze to Radomia mam taki hektar :icon_question: Edytowane 8 Maja 2007 przez RudyXJ Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Dymsha napisałjest okazja do spotkania a i bliźniemu można dobry uczynek zrobić :crossy: ........hmmmmmm..............pomyślimy.Byle za dużej obory nie było :rolleyes:Jak EKG przyjedzie to ten ślub radomiacy jeszcze do trzeciego pokolenia będą wspominać :icon_question:Tia maro masz racje....... trzeba tylko Waldka dobrze spić i będzie siędziało Nie ma powodów do obaw , to poprostu banda staruchów przeżywających drugą młodość :) W PL można nieraz zauważyć niemiecki autokar wyładowany siwymi babciami i dziadkami. To EKG też tacy emeryci/renciści tyle , że na 2 kołach ;p (Oni mnie zatłuką przy najbliższej okazji za to hehehe , żartowałem )P.S. też żałuje, ze to Radomia mam taki hektar :( O widzę ,że plusujemy hehehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi