Tomek Kulik Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Niniejszym reaktywuję temat o wyjeździe ukraińskim śladami Trylogii.Oto link do streszczenia, jakie sporządził Mario:ftp://ftp.creative-group.pl/PORADNIK%20TO...EGO%20v.0.9.docZbiórka chorągwi w sobotę 02 czerwca wieczorem, w motelu Korona w Zamościu, następnie odprawa nad mapami, wyznaczenie chorążych, integracja.Przekroczenie granicy w Hrebennem w niedzielę o świcie i atak na pierwszy punkt zwiedzania -> patrz poradnik.Powrót do Macierzy w sobotę 09 czerwca. Temat założyłBaaaczność!Hetman Kamandir KulikSpocznij! Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Wrocław melduję się w składzie1/Pierwoszow2/Marcysiek3/LeszekSzable w dłoń :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 A ja tradycyjnie nie jadę. mam hardkorowy wyjazd na kajaki z dzieciami co to w tym roku zcznom pić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 A ja tradycyjnie nie jadę. mam hardkorowy wyjazd na kajaki z dzieciami co to w tym roku zcznom pić! Witam Ile trzeba przygotować pieniążków na ten wyjazd? Ten link jest prawidłowy, nie mogę go otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Bern z Panią zgłaszają nieodmiennie akces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Wrocław melduję się w składzie1/Pierwoszow2/Marcysiek3/LeszekSzable w dłoń :flesje:Spocznij!Bardzo się cieszę, będzie wesoło. A ja tradycyjnie nie jadę. mam hardkorowy wyjazd na kajaki z dzieciami co to w tym roku zcznom pić!To choć Waldka puść :P Witam Ile trzeba przygotować pieniążków na ten wyjazd? Ten link jest prawidłowy, nie mogę go otworzyć.Link jest prawidłowy, otwiera się materiał w łordzie i mozna wsio wyczytać.Ja zabieram 1000 zeta, w tym większość w dolarach. Im dalej w głąb Ukrainy, tym trudniej o wymianę złotówek. Bern z Panią zgłaszają nieodmiennie akces.Bardzo dobrze. Osoby ruskojęzyczne sa najmilej widziane na wyjazdach za wschodnią granicę. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViVi Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Niestety Tomku link nie dziala... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) Witam ja proponuje aby na odprawie powiedziec kilka slow na temat jazdy w grupie (kiedys byl link do tego jak sie jezdzi w gr ale niepamietam jaki moze ktos pamieta - tam bylo lopatologicznie napisane pokazane jak sjie jezdzi - takie male animacje)jesli dostane urlpo to sie pisze :D jak ktos ten link znajdzie niech go poda bo iwelu os sie przyda :icon_arrow: :icon_arrow: :notworthy: Edytowane 6 Maja 2007 przez Andrzej Gwiazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha... Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 moze ktos pamieta - tam bylo lopatologicznie napisane pokazane jak sjie jezdzi - takie male animacje) jak ktos ten link znajdzie niech go poda Nie pamiętałam... ale znalazłam... może to ten? Tekst co prawda po angielsku - ale prosty. http://www.sunsethog.com/groupRiding.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Dr Spławik potwierdza pełną gotowość.Pozdrawiamp.s. Link do "Pradnika TP" działa w wersji zapisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 dziekuje o to mi chodzilo bylo bardzo podobne po polsku ale po angielsku jest i tak proste do zrozumneinia jak ktos niezna angielskiego to przynajmniej zrozumie po rysunkach :) :icon_mrgreen: :wink: :notworthy: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzel Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Niniejszym reaktywuję temat o wyjeździe ukraińskim śladami Trylogii.Oto link do streszczenia, jakie sporządził Mario:ftp://ftp.creative-group.pl/PORADNIK%20TO...EGO%20v.0.9.docZbiórka chorągwi w sobotę 02 czerwca wieczorem, w motelu Korona w Zamościu, następnie odprawa nad mapami, wyznaczenie chorążych, integracja.Przekroczenie granicy w Hrebennem w niedzielę o świcie i atak na pierwszy punkt zwiedzania -> patrz poradnik.Powrót do Macierzy w sobotę 09 czerwca. Temat założyłBaaaczność!Hetman Kamandir KulikSpocznij!genialna wyprawa, bierze mnie ochota, ale czy dla początkującego motocyklisty jakiego jak ja (dopiero 2,5kkm), na golasie, taka trasa nie będzie zbyt dużym wyzwaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamono Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 witam serdecznie wszystkich. od szanownego Berna dowiedzialam sie o tej wyprawie.hmm bardzo sie ciesze ze zdecydowaliscie sie odwiedzic Ukraine.mam nadzieje ze zachaczycie o Lwow. jesli tak - to bede bardzo ucieszona i zmozemy sie spotkac :) poniewaz mieszkam we Lwowie. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoner Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Witam,Temat obserwuję od początku, jednak u mnie w robocie do ostatniej chwili nie wiadomo jak to będzie z urlopami, więc siedziałem cichutko co by niepotrzebnie mordek sobie nie nabijać :)Teraz już wiem, że urlop będzie więc mam małe pytanko, czy przygarniecie jeszcze jednego jeźdźca?PozdrawiamPrzemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Noclegi w namiotach, hotelach? Ma ktoś z szanownego grona doświaczenie w tego typu wypadach? Czy napewno na wszystko wystarczy 1000zł. Jest jakiś inny sposób aby zobaczyć ten link? (Pieniądze są, moto jest, czas też się znajdzie ale co zrobić aby żona się zgodziła, nie pogodziła się do tej pory z moim upodobaniem do podróży i nie lubi jak się oddalam na dłużej jak 60 min. co zrobić co zrobić!?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi