Dario.G Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 W sklepie z felgami, i oponami(?)U każdego wulkanizatoraDa rade tak po prostu je kupic?Akurat mam szczescie, udalo mie sie je dzisaj zalatwic od kumpla co robi na wulkanizacji. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Da rade tak po prostu je kupic?Akurat mam szczescie, udalo mie sie je dzisaj zalatwic od kumpla co robi na wulkanizacji. :DA co to amunicja ostra? Pozwolenie trza mieć? :icon_mrgreen: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Obie sa troszke za ubogie ale moga byc.Wyglada jakbys mial przelotowy tlumik, albo nieoryginalny filtr. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 w tlumniku sam rozwiercilem pare dziurek a co zrobic zeby byl ok? czy jest ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 A co to amunicja ostra? Pozwolenie trza mieć? flesje.gifGdyby nie kumpel to latwiej by mi bylo kupic chyba te amunicje :) :) :D :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Ee swiece maja dobry kolor, mam takie same u siebie i jest ok, jakbys mial biale to moglbys sie martwic i szukac przyczyny ( ja tak mialem). Nic nie kombinuj z mieszanka bo jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ile powinien palic na 100 km gs 500 ja na swoim za 10 pln robie 50 km czy to dobrze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Moj pali 4,5- 5,4 w zaleznosci czy na trasie, czy tez w miescie no i czy sie odkreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Tak czytam posty DrBiga i się zastanawiam o co zapyta.Czy u was na 6tym biegu przy 5tys. obr. jedziecie 102km/h, czy 102,5km/h? P.S. Tak na serio, za 10PLN to możesz mieć 2,2 litra, albo 2,6 litra, więc rozbieżność spora. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 czyli srednia 2,5 litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telet Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 czyli srednia 2,5 litra średnia z 2,2 i 2,6 to 2,4 :icon_mrgreen: spalanie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 juz 2 dni nie jezdzielm moim GS bo nuie mam kasy na paliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twizzter Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 No ten problem niestety dotyczy każdego motocykla - co nalejesz, to paliwo znika w niewyjaśnionych okolicznościach :clap: Chyba nie znajdzie się mądra głowa, która temu zaradzi.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 czyli trzeba znalesc zyda na paliwo ale to nie diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 chlopaki jak przestawic tylni amortyzator zeby byl miekszy bo nie moge tego zrbic opiszcie jakis prosty sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi