Miniu. Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Witam,ja w tym roku nawinołem ok.1500 kilometrów,bylo ciepło i w zimie można było troszke pojeżdzić :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Ja od 12 marca bo od tego dnia mam DR 350 zrobilem okolo 600km, tego dnia zaczal sie rowniez moj sezon:):notworthy: nowy!! Dodam jeszcze sa to kilometry tylko i wylacznie w terenie poniewaz nie mam prawka i na asfalcie nie smigam wogole. Takze 600km ----> teren (czasami ciezki). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 okoła 1500 ;D bo już w zime zaczołęm swój sezon jakoś tak mi głupio było zostawić moto na dłuższy czas :biggrin: :icon_question: Ale nie żałuje :lalag: yO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 A ja to hardcorowiec jestem :icon_mrgreen: juz mam 360 km zrobione Simsonem :biggrin: a najdłuższa trasa to 70 km po okolicznych wioskach :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Dziś ( 6 V ) mała wycieczka na basen tak ok 60km w obie strony.W drodze powrotnej stuknęło mi 7000km wowW tym sezonie to będzie ok 1200km Pogoda się popsuła i powrocik w deszczu :P ale co tam od kiedy śmigam w skórze nic mnie nie rusza.Naprawdę jazda w cywilnych ciuszkach to lekka głupota. Żałuję ż ew tamtym roku nie zaopatrzyłem się w odpowiedni strój. Jedni powiedzą po co Ci skóra na skuter jak nie jedziesz więcej niż 70??Ja wiem po co. Zupełnie inaczej się śmiga szczególnie w taką pogodę. Od tego roku nie roztaje się z moim "kombi" nawet w lato :flesje: Gorąco każdemu polecam że nawet na skuter warto się ubrać.Wybór należy do Ciebie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekB Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Witam Jeżdżę mtx50R i nawinąłem jak na razie 2000 km przez miesiąc. Wiadomo były przerwy, bo słaba pogoda ale te dwa tysie się uzbierały.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 ja od początku sezonu zrobiłem 200km ale na tylnym kole :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Nie za dużo, bo sezon zaczełam dopiero 12 kwietnia i nie zawsze od tego czasu jeździłam...Mam nakręcone coś ok 800km... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 5 tysiecy nawiniete, ale na poczatku bylo chlodno ... bardzo chlodno :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek_92 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Ja nbabilem ok 300 km od 18.04.2007 do dzis na swoim nowym moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 a ja mam juz lekko ponad 4000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQark Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 2000 km od marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 10m. Od garażu do bramy motocyklem bez silnika :icon_biggrin: A tak naprawde to myśle że koło 200km.Ale jak tylko zacznę jeździć, szybko nadrobię te straty :) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 kupilem go 1,5 tygodnia temui 500km mi nabilo po lasach (nie mam karty);( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 W tym sezonie (czyt. od kwietnia) coś ponad 2,5kkm, dłuższe trasty to otwarcie sezonu na Jasnej Górze i wypad na mazury w ok. Pisza (jez. Roś)A od stycznia jakieś 4kkm :smile: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi